97. Program Istanbul 1 mai 2019

 

“Excursia de 1 Mai” ***** Program special pentru prietenii agentiei!

       Istanbul + Insula Printului!

...o altfel de excursie!!!

 

Cultura +  Distractie +  Cumparaturi...

 

 

Miercuri Ziua 1. (01 mai) Bucuresti.  Istanbul. Tur pietonal de oras. Tur panoramic. Croaziera pe Bosfor.

       Intalnire cu conducerea agentiei si plecare din Bucuresti spre Istanbul. Prezentare la Aeroportul Henri Coanda, Bucuresti-Otopeni la ora 06.35 dimineata pentru imbarcare la cursa TAROM RO261 cu decolare la ora 08.35 spre Istanbul. Dupa aterizarea la Istanbul la ora 09.50, vom avea transfer direct in zona istorica pentru Tur pietonal (cu ghid local, aproximativ 2h ½ - 3h) in zona istorica a Istanbulului: se traverseaza Marele Bazar, apoi plimbare prin Piata Sultanahmet (Hipodromul, Palatul lui Ibrahim Pasa-marele vizir al lui Suleyman Magnificul, Coloana lui Constantin, Coloana Serpilor, Fantana germanaMoscheea Albastra - capodopera a artei islamice, baile lui Hurrem (Roxelana), Catedrala Sfanta Sofia, Palatul Topkapi, Basilica Cisterne. Deplasare la hotel si cazare.

        Optional la ora 15.00, tur panoramic al Istanbulului – partea europeana si partea asiatica (cu autocarul). Vom descoperi Cornul de Aur si vom putea admira: Turnul Galata, Stadionul Besiktas, Moscheea si Palatul Dolmabahce (Versailles-ul Turciei). Se traverseaza si Stramtoarea Bosfor pe unul dintre cele mai mari si mai spectaculoase poduri din lume. Se ajunge in partea asiatica a orasului, unde, de la inaltimea Colinei Camlica se poate admira aproape tot Istanbulul istoric, Marea Marmara si insulele sale, traficul aglomerat de pe Bosfor etc. In pretul excursiei este inclusa si Croaziera pe Bosfor (aprox. 2h), una dintre cele mai frumoase din lume admirand moschei, palate, cetati, resedinte de lux, atat pe tarmul european, cat si pe cel asiatic.                                                                                                   Cazare Istanbul Hotel 4*(1)                                                                                                                      

 

Joi Ziua 2. (02 mai)  Istanbul. Insula Printului. Seara orientala.

      Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistilor in Istanbul  pentru odihna, vizite, plimbari, cumparaturi etc.            Optional excursie pentru vizitarea splendidului Palat Dolmabahce de pe pe malul Bosforului (Pret de persoana include vizita Palatului Dolmabahce si a Haremului). Urmeaza apoi o croaziera pe Marea Marmara pentru a admira minunatele Insule ale Printului. Facem un popas in Insula Mare- Buyuk Ada, unde nu circula decat trasuri, biciclete si pietoni. Dupa o placuta plimbare cu trasura traditionala, pentru a admira vechile si noile resedinte otomane, ne intoarcem la Istanbul. Retur cu tramvaiul la hotel.

     La ora 20:00, va oferim optional o Seara Orientala cu muzica, dansatoare orientala, folclor anatolian, dans traditional si multa veselie, o cina cu aperitiv, fel principal, desert, ¼ sticla vin/bere/sucuri si apa si program cu muzica internationala.                                                                                   

    Cazare Istanbul  Hotel 4* (2)

 

Vineri Ziua 3. (03 mai) Istanbul. Inchisoarea celor 7 turnuri. Istanbul by night

     Mic dejun.Timp liber la dispozitia turistilor in Istanbul, pentru odihna, vizite, plimbari, cumparatur,i etc

      Sau optional excursie Mic dejun. Timp liber sau optional, o excursie de suflet la Inchisoarea Celor Sapte Turnuri, Yedikule (vizita exterioara) - locul unde a fost inchis si torturat impreuna cu fiii sai, Voievodul Constantin Brancoveanu. Se continua cu adevaratul Izvor al Tamaduirii, impreuna cu manastirea construita in jurul lui, Cartierul Fanar si sediul Patriarhiei Ortodoxe a Constantinopolelui. Timp liber. Seara, optional o excursie de vis Istanbul by Night”, pentru a va bucura de privelistea celui mai mare oras european, feeric luminat – se traverseaza din Europa in Asia pe sub Marea Marmara, cu singurul metrou din lume ce leaga doua continente. Pe partea asiatica a Istanbulului vom vedea superba Moschee a lui Mihrimah - fiica lui Suleyman Magnificul si a frumoasei sale sotii Hurrem. Ne imbarcam pe vapor si traversam Bosforul, admirand toate monumentele importante (inclusiv cele doua poduri uriase ce leaga Asia de Europa). Ne deplasam apoi in Piata Sultanahmet pentru a revedea bijuteriile arhitecturale ale orasului vechi, in lumina reflectoarelor. Intoarcere la hotel cu tramvaiul.            

                                                                                                                 Cazare Istanbul  Hotel 4* (3)

                                                                                                                            

Sambata Ziua 4. (04 mai Istanbul. Vechea resedinta a sultanilor otomani.Seara Kumkapi

    Mic dejun .Timp liber la dispozitia turistilor in Istanbul,  pentru odihna, vizite, plimbari, cumparaturi etc      Optional excursie la vechea resedinta a sultanilor otomani.

  Seara, optional va invitam intr-unul dintre cele mai vechi si mai frumoase cartiere ale orasului - Kumkapi, renumit in special pentru restaurantele sale de peste si fructe de mare. Veti savura o cina cu bauturi incluse (alcoolice si nealcoolice), bucurandu-va de preparate din peste unice, specifice bucatariei turcesti, in acompaniamentul unuia dintre numeroasele tarafuri cu muzica traditionala otomana, ce anima terasele din aceasta zona.                                                                                                                                                                                                                                                                         Cazare Istanbul Hotel 4* (4)

 

Duminica  Ziua 5. (05 mai) Istanbul

   Mic dejun. Dimineata Timp liber la dispozitia turistilor in Istanbul pentru odihna, vizite, plimbari, cumparaturi. Mai avem aproape inca o jumatate de zi ca sa exploram acest minunat oras. Totul este fascinant, plin de surprize placute si de ispite culinare si articole vestimentare.

Transfer in jurul orei 15.00 de la hotel la aeroport pentru imbarcare la cursa TAROM RO264 cu decolare spre Bucuresti la ora 18.35. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora 19.50 dupa 5 zile pline in care am combinat vizitele cu odihna, timpul de cumparaturi cu distractia.

 

S-au legat prietenii, am cunoscut alte culturi, am facut fotografii si ne-am bucurat din plin de micul concediu.                                                                                                                                     

          Sosire Romania.    

        .........5 zile de neuitat pe care le veti nota cu litere de aur in agenda dvs. cu amintiri!

 

Perioada

Loc in camera  dubla

Copil 2-12 ani in camera dubla

Loc in camera singla

01.05.2019- 05.05.2019

190 euro

119 euro

230 euro

 

SERVICII INCLUSE:

 

∙  Bilet de avion Bucuresti-Istanbul-Bucuresti 
∙  Transfer de grup aeroport Istanbul – hotel - aeroport;
∙  Tur oras Istanbul
∙  taxe rutiere, taxe de intrare in oras a autocarului, taxe de parcare;
∙  Cazare 5 zile, 4 nopti  la hotel de 4* cu MD
∙  asistenta turistica din partea agentiei; ghid roman si ghid local turc la vizite.
∙   Tur pietonal la obiective din zona Sultanahmet
∙  Bonus 2 bagaje de cala de 23 Kg de persoana!!!!


NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:

∙ Taxe de aeroport: 109  euro 
∙  asigurarea medicala ~ 38 RON. 
∙  excursiile optionale din program;
∙   intrari la obiective turistice (unde este cazul);
∙   intrarile si consumatia in restaurante sau in locuri care nu sunt incluse in programul turistic;

 

INFORMATII UTILE

 • Documente necesare: Pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara, CU SEMNATURA titularului!
 • Copia scanata a pasaportului se transmite dupa confirmarea rezervarii pe e-mail, conform cererii TAROM!
 • La inscriere turistul achita 50% din valoarea excursiei, iar diferenta cu 21 zile inaintea plecarii.
 • C/valoarea excursiei poate fi achitata in EUR sau RON la curs BNR din ziua platii+2%, (coeficient de risc valutar) ;
 • Conditiile de participare sunt prevazute in contractul  de comercializare a pachetului de servicii, care trebuie semnat obligatoriu la inscriere;
 • ATENTIE Biletele de avion sunt nerambursabile si nemodificabile din momentul emiterii lor.
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Italia, conform standardelor proprii.
 • Insotitorul de grup isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii ce pot interveni in timpul excursiei.
 • Daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie.
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de  a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 • Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma taxelor de aeroport, in situatia in care acestea sunt impuse de compania aeriana.
 • Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.
 • Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara:

1. sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor

2. sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat

3. adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. Informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.

 • Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia C&D Partner Tour. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
 • Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
 • Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.
 • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii

 

Newsletter
Vrei sa vezi oferte, noutati si inspiratie pentru urmatoarea vacanta?