9. Budapesta altfel 28febr-03mart 2019

BUDAPESTA ALTFEL

Budapesta - Baile Termale Rudas - Szentendre

Ziua 1. J. Bucuresti – Budapesta.

            Intalnire cu insotitorul de grup la ora 05:00 la Parcul Tineretului (vis-a-vis de Liceul Sincai) pentru imbarcare in autocar si plecare spre Budapesta pe ruta: Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sibiu, Deva, Timisoara, Arad, Budapesta. Sosire in cursul serii.       Cazare la Hotel Danubius Arena 4* sau similar.

 

Ziua 2. V. Budapesta Palatul Parlamentului – Baile Termale Rudas – Croaziera cu Cina pe Dunare.

            Mic dejun. Tur de oras Budapesta panoramic si pietonal cu ghid local de Lb Romana. Vom admira Podul Elizabeta, pe care-l traversam in drumul nostru catre Citadela si dealul Gellert. Dealul Gellert, cu o inaltime de 140 de metri se inalta deasupra Dunarii in Buda. Vom urca apoi la Cittadela pentru o panorama deosebita asupra orasului. Continuam turul cu Podul cu Lanturi, unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice din Budapesta. Podul face legatura peste Dunare intre Pesta si Buda si ofera una dintre cele mai frumoase privelisti din oras. Ajungem la Bastionul Pescarilor. Ne indreptam catre Palatul Regal.  In cele ce urmeaza vom vizita cu ghidul local Palatul Parlamentului. Este una dintre cele mai frumoase cladiri legislative din Europa si al treia cladire ca marime din lume ce gazduieste un Parlament national. Turul continua catre Piata Eroilor, strabatand bulevardul Andrassy, asemanat deseori cu Champ Elysee-ul. Piata Eroilor este parte a Patrimoniului Universal UNESCO si se afla in fata Parcului Central al orasului. Ne indreptam catre Basilica Sfantul Stefan, dedicata primului rege al Ungariei, Sfantul Stefan. Este cea mai mare biserica din Budapesta.

            Dupa turul de oras, optional, program de relaxare la Baile Termale Rudas cu pranz inclus–Pachet Silver care include: bilet de intrare, acces la zona noua de Welness si Jacuzzi, pranz cu 3 feluri in incinta complexului. Sau timp liber la dispozitie. Seara, optional, Croaziera cu cina pe Dunare si Tur Budapesta by night de pe vasul de croaziera cu ghid local de Lb Romana: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. Tarif: 30 €/persoana cu transfer inclus.    Cazare la Hotel Danubius Arena 4* sau similar.

 

Ziua 3. S. Excusie in Defileul Dunarii: Szentendre-Esztergom-Visegrad, Seara de folclor.

            Mic dejun. Optional Excursie in Defileul Dunarii (Parc National ocrotit de UNESCO). Se viziteaza orasul medieval Szentendre (Sf.Andrei), oras muzeu in aer liber al artistilor plastici, Muzeul Satului, orasul medieval Esztergom, pana la 1241 capitala Ungariei, Bazilica  Episcopala (Cardinala, a XII-a bazilica din lume ca marime). Cetatea medievala Visegrad, Capitala Ungariei in Sec XIV-lea si resedinta de vara al lui Matei Corvin. Va invitam apoi la un spectacol de lupte cavaleresti si pranz traditional la restaurantul Siraly.

            Intoarcere la Budapesta si timp liber la dispozitie. Seara, optional cina traditionala ungureasca si seara de folclor la Restaurantul Udvarhaz cu program folcloric si muzica lautareasca. De aici ne vom bucura de o panorama deosebita asupra orasului din cel mai inalt punct al Budapestei. Intampinare cu palinca, gustare traditionala ungureasca, gulash si fel principal un platou cu diferite delicatese unguresti.

Cazare la Hotel Danubius Arena 4* sau similar.
 

Ziua 4. D. Budapesta – Bucuresti.

         Mic dejun. Plecare spre tara, sosirea seara tarziu in functie de conditiile de trafic.

 

Perioada

Loc in camera dubla

Supliment camera single

28.02.2019 - 03.03.2019

175 euro

75 euro

 

 

 

 

OBSERVATII:

  • Documente de calatorie: Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea  de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
  • Cazare si programul excursiei: 

Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

  • Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:

Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor. 

 

SERVICII INCLUSE

NU SUNT INCLUSE

 

Ghid roman insotitor;

Transport cu autocar pe tot parcursul circuitului;

Cazare 3 nopti in camera dubla, hotel 4*;

Mic-dejun;

Excursiile zilnice si tururile prevazute in program;

 

 

Asigurare medicala de calatorie;

Asigurare storno;

Excursiile optionale;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Newsletter
Vrei sa vezi oferte, noutati si inspiratie pentru urmatoarea vacanta?