80. Barcelona 2019 Rusalii Targ

 

Excursie speciala: Rusalii 2019

Barcelona+Port Aventura+Andora

 

      Cultura....... Istorie....... Odihna..........Distractie..........Cumparaturi ...!!!!!!!!

                                           4 Zile  de  neuitat

V. 14 Iunie - Ziua 1   Plecare spre Spania . Barcelona. Montserrat.

Intalnire cu ghidul si Imbarcarea in avion pe aeroportul Otopeni cu destinatia Barcelona.

Bine ati venit in Spania!

Tur panoramic al orasului Barcelona. Se va vedea: Basilica Sagrada Familia - o extravanganta neterminata a genialului arhitect catalan Gaudi, Passeo de Gracia cu cladirile moderniste construite de acelasi Antoni Gaudi, Portul Olimpic din Barcelona, Parcul Guell, Piata Spaniei, Colina Montjuic pentru admirarea portului si a orasului, cartierul gotic, portul vechi.

Sosire la hotel si formalitati cazare. Dupa-amiaza timp liber la dispozitia turistilor pentru vizite individuale la principalele obiective turistice care au fost vizionate in turul de oras sau, pentru cei care doresc, mai pot vizita: Acvariul din Barcelona, Muzeul Picasso sau una din casele moderniste de pe Passeo de Gracia construite de A. Gaudi. Seara va recomandam spectacolul Fantana Magica din fata Palatului National, langa Piata Spaniei cu incepere de la ora 19:00. Nu vom pleca la hotel inainte de a simti pulsul Barcelonei pe renumitul Bulevard Rambla, loc de promenada cu spectacole stradale, cu restaurante si magazine pentru cumparaturi.                                              Cazare  Barcelona

                                                                                                                              .                                                                              

S. 15 Iunie - Ziua 2  Barcelona. Port Aventura sau Andorra.

Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistilor pentru odihna, pentru a beneficia de facilitatile hotelului pentru a merge in in Barcelona, pentru vizite sau cumparaturi etc..

Optional, doua posibile excursii de o zi:

  1. Excursie la cel mai mare parc de distractii din Spania – Port Aventura. O excursie într-o lume de vis pentru oricine vrea sa experimenteze emoţii unice pline de mister, care se vor transforma în amintiri plăcute de vacanţă. Acesta este considerat cel mai mare parc din Europa şi se poziţionează pe locul al doilea de pe glob. Este împărţit în cinci zone tematice care oferă nenumărate ocazii de distracţie: Mediterania – un oraş cu temă catalană, Polynezia – unde poate fi explorat paradisul junglei, China – unde se întâlnesc elementele reprezentative, dragonii şi Marele Zid Chinezesc, Mexic – jungla maya, „Templul Focului”, “El diablo” sau “Trenul din mină” şi Vestul Salbatic – unde este prezenta o atmosferă de western cu “The Silver River Flume” şi “The Grand Canyon Rapids”. În interiorul parcului se pot viziona peste 100 de spectacole zilnice, avand la dispoziţie şi un număr impresionant de restaurante – 75.                                       
  2. Excursie in Principatul Andorra, stat liliputan european in Muntii Pirinei. Timp liber in principat pentru explorarea capitalei Andorra la Vella si cumparaturi la preturi fara taxe.                               Cazare  Barcelona

.

D. 16 Iunie - Ziua 3 Barcelona. Monserrat.

Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistilor pentru: odihna, plimbari, pentru a beneficia de facilitatile hotelului, pentru cumparaturi etc..

Optional, vizita la renumita Manastire Montserrat, un loc sacru al Spaniei, situata pe muntele cu acelasi nume. Acesta excursie se vrea o descoperire a istoriei si traditiilor catalane. Avem posibilitatea de a admira unul din cele mai frumoase peisaje montane din Spania. Aici vom vizita Basilica Montserrat si muzeul cu exponate ale celor mai mari pictori, vom degusta lichioruri si ciocolata de casa fabricata in manastire.

De la Montserrat pe drumul de intoarcere spre Barcelona, oprim la un renumit Outlet Store pentru cumparaturi: La Roca Village www.larocavillage.com este un loc ideal pentru cumparaturi unde firme cunoscute au magazine de prezentare la preturi cu pana la 75% mai mici decat in magazinele din marile orase europene.  

Optional, seara spaniola de flamingo "Flamingo show" - un spectacol specific spaniol cu dansuri si muzica din Muzeul Satului Spaniol – Poble Espanyol.                                                                                              Cazare  Barcelona

             

 L. 17 Iunie - Ziua 4  Barcelona.

Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistilor pentru: odihna, plaja, pentru a beneficia de facilitatile hotelului pentru cumparaturi etc..

Pentru cei care doresc sa faca ultimele cumparaturi, exista faimoasa linie de 5 km de shopping. Aceasta se intinde de pe Rambla prin Plaça de Catalunya si apoi pe Passeig de Gracia pana la Avenguda Diagonal. Marea majoritate a acestei zone este plina de zone pietonale, facand astfel foarte placuta o plimbare prin magazine fara griji din pricina traficului. Sutele de magazine mici si complexele comerciale ca  El Corte Ingles, Fnac, Maremagnum, Centrul comercial Glories, L'illa, Diagonal Mar etc., ne vor incanta prin varietatea produselor firmelor de marca care isi expun produsele si prin designul modern.

Dupa amiaza tarziu transfer la aeroport.

 

Sosire la aeroportul din Barcelona si imbarcarea in avion dupa 4 zile de neuitat in care, la zilele de plaja, odihna si distractie s-au adaugat vizitele culturale , unde fiecare loc vizitat ne-a trezit simtaminte inconfundabile apropiindu-ne mai mult unii de altii si de locurile frumoase care merita vizitate in aceasta lume.                  

                                                                                 

                                                                                                                                  Sosire Bucuresti

 

 

Loc in camera dubla

Loc in camera tripla

Copil 2-12 ani

Hotel ALBERTA 3*

235 euro

-

-

Hotel ABBA SANTS 4*

290 euro

270 euro

195 euro

 

SERVICII INCLUSE:
•  tur  panoramic de oras cu masina si ghid local (aprox. 4-6 ore);
•  transferuri aeroport – hotel - aeroport
•  taxe rutiere,  taxe de parcare
•  3 nopti cazare cu MD la hotel 3* ALBERTA sau similar / hotel 4* ABBA SANTS
•  asistenta turistica cu ghid specializat din partea agentiei 
  

NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:
•  asigurarea medicala;
•  excursiile optionale;
•  intrarile si consumatia in restaurante sau in locuri care nu sunt incluse in programul turistic;
•   taxa turistica  Barcelona (se plateste la hotel): pentru hotel 4* - 1.25 euro/ persoana / noapte; pentru hotel 3*- 0.75 euro/ persoana / noapte;
•  transport cu avion  Bucuresti  –  Barcelona  – Bucuresti
•Bilet de avion - Incepand de la 140  de euro in functie de perioada cand este cumparat si de locurile disponibile.

.............4 zile de neuitat pe care le veti nota cu litere de aur in agenda dumneavoastra de amintiri!

 

*Tarif valabil pentru  grup minim 25 pers.

 

Newsletter
Vrei sa vezi oferte, noutati si inspiratie pentru urmatoarea vacanta?