42 Insula Capri+COASTA AMALFITANA 2019 aprilie

Excursia anului : 

    Sorrento – Coasta Amalfitana

    Roma – Insula Capri - Pompei  

 

ODIHNA..... LECTII DE ISTORIE......DISTRACTIE....CUMPARATURI

 

Se viziteaza: 

  • Sorrento:           Basilica di San Antonio, Catedrala , Orasul Medieval etc
  • Coasta Amalfitana:  Amalfi, Atrani, Cetara, Conca dei Marini, Furore, Maiori, Minori,       Positano, Praiano, Ravello, Vietri sul Mare.   
  • Napoli:               Palatul Regal, Galeriile Umberto, Primaria, si Catedrala St Lorenzo etc
  • Roma:                 St. Maria Maggiore, San Pietro in Vincoli, Colosseum, Columna lui Traian, Piata Venetia, Pantheonul si Capitoliul, Piata Navona, Fontana di Trevi si Piata Spaniei Basilica San Pietro, Capella Sixtina, Stanze di Rafaello, Castelul Sant’Angelo si Pal. Conservatorilor
  • Pompei:             Orasul acoperit de lava.
  • Insula Capri :    Insula , Partea comerciala, Grotta Azzura etc
  • Insula Ischia :    Gradinile termale, Castelul Aragonezr, Castelul d’Ischia etc
  • Croaziera:        Marea Tireniana.

 

Ziua 1 S:  Plecare spre Italia. Napoli. Sorrento.

Plecare BUCURESTI spre Napoli. Transfer la Hotelul Albatros www.hotelziteresa.it    din Sorrento. Tur panoramic Coasta Amalfitana. Vom vedea locuri care pur si simplui ne vor taia rasuflarea, peisaje a caror frumusete cu greu poate fi descrisa in cuvinte. Cina si Cazare Sorrento(1)

                                                                                                      

Ziua 2 D:  Sorrento. Plaja si distractie.

            Mic dejun . Timp liber la dispozitia turistilor pentru plaja, plimbari, cumparaturi sau pentru a beneficia de facilitatile hotelului etc 

Seara optional petrecere la un  restaurant cu muzica live pentru a asculta muzica a dansa si a ne bucura impreuna. Vor fi momente unice, se vor incheia noi prietenii si voia buna ne va insoti toata seara.

                                                                                                                  Cina si Cazare Sorrento(2)

Ziua 3 L: Sorrento. Plaja si distractie.

            Mic dejun . Timp liber la dispozitia turistilor pentru plaja ,baie, plimbari, cumparaturi sau pentru a beneficia de facilitatile hotelului.                                                              

Seara optional petrecere la un  restaurant cu muzica live pentru a asculta muzica a dansa si a ne bucura impreuna. Vor fi momente unice, se vor incheia prietenii noi si voia buna ne va insoti toata seara.

          Cina si Cazare Sorrento(3)

Ziua 4 Sorrento. Coasta Amalfitana. Plaja Amalfi.

Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistilor pentru plaja,baie, plimbari, cumparaturi sau pentru a beneficia de facilitatile hotelului etc..

Optional excursie la obiectivele turistice de pe Coasta Amalfitana unde vom vizita statiuni si  peisaje incredibile: Vietri sul Mare,Positano, Ravello,Maiori,Amalfi etc. Sunt locuri unice in lume de o frumusete ce nu poate fi descrisa, golfulete in care culoarea marii ne va face sa vrem sa traim pentru totdeauna aici etc. Scurta baie pe una din incredibilele plaje de pe coasta pentru o bine meritata baie. 

                                                                                                         Cina si Cazare Sorrento(4)

Ziua 5 Sorrento. Roma.

Mic dejun. Timp liber pentru plaja, odihna, cumparaturi, plimbari, pentru a beneficia de facilitatile hotelului etc.  Sau optional vizita in Roma, Cetatatea Eterna..Vom vedea: St. Maria Maggiore, San Pietro in Vincoli, Colosseum, Columna lui Traian, Piata Venetia, Pantheonul si Capitoliul.

Dupa ce “Cetatea Eterna” ne-a convins de venerabila sa varsta, vom admira si frumusetea sa unica in: Piata Navona, Fontana di Trevi si Piata Spaniei.

Definitia grandorii o vom afla in Vatican  unde vom vedea: Basilica San Pietro, Capella Sixtina si Stanze di Rafaello,Castelul Sant’Angelo si Pal. Conservatorilor.        Cina si Cazare Sorrento(5)                                                                                                                             

Ziua 6. Sorrento. Pompei. Sorrento. Plaja

Mic dejun. Timp liber sau optional vizita in orasul acoperit Pompei si vizita oraganizata  in Sorento.

Dimineata optional vizitam ruinele Pompeiului, orasul distrus de lava vulcanului Vezuviu. La poalele  vulcanului au ramas incremenite in lava istoriei templele, baile romane, casele si teatrele antice, oameni pietrificati in diferite pozitii. La intoarcere ne oprim in Sorrento unde vom admira Basilica di San Antonio, datand din sec. al VII lea, Catedrala construita in stil renascentist, stradutele si cartierul vechi medieval etc. Vom face cumparaturi sau ne vom opri la una din numeroasele pizzerii renumite sau terase.

Dupa amiaza Timp liber pentru plaja, odihna, cumparaturi, plimbari, pentru a beneficia de facilitatile hotelului etc.                                                                              Cina si Cazare Sorrento(6)

 

Ziua 7 Sorrento. Insula Capri. Plaja si distractie.

            Mic dejun . Timp liber la dispozitia turistilor pentru plaja, plimbari, cumparaturi sau pentru a beneficia de facilitatile hotelului. Optional excursie in Insula Capri cunoscuta prin frumusetea reliefului accidentat, prin clima si vegetatia luxurianta. Urcare (optional) cu telefericul; in centrul insulei (zona comerciala). Nota: daca nu sunt valuri prea mari, plimbare cu vaporasul la Grotta Azzura Dupa amiaza intoarcere la hotel pentru plaja baie si a beneficia de facilitatile hotelului.                                                                  

Seara optional petrecere la un  restaurant cu muzica live pentru a dansa si a ne bucura impreuna. Vor fi momente unice, se vor incheia prietenii noi si voia buna ne va insoti toata seara.

                                                                                                                                        Cina si Cazare Sorrento(7)

Ziua 8 Sorrento. Napoli.

Mic dejun . Plecare spre Romania si optional Excursie la Napoli. Turul orasului Napoli ,unul dintre cele mai impresionante orase istorice despre care se spune : Vedi Napoli poi mori… Aici vom vedea: Palatul Regal, Galeriile Umberto, Primaria, si Catedrala St Lorenzo. Vom avea timp liber pentru a gusta din farmecul orasului si pentru cumparaturi.                                                          Cina si Cazare Sorrento(8)

          

Ziua 9 Sorrento. Plaja si distractie.

Mic dejunTimp liber la dispozitia turistilor pentru plaja, plimbari, cumparaturi sau pentru a beneficia de facilitatile hotelului.         Seara optional petrecere la un  restaurant cu muzica live pentru a dansa si a ne bucura impreuna. Vor fi momente unice, se vor incheia noi prietenii si voia buna ne va insoti toata seara.

                                                                                                         Cina si Cazare Sorrento(9)

Ziua 10 Sorrento. Croaziera pe Marea Tireniana. Plaja si distractie.

Mic dejun . Timp liber la dispozitia turistilor pentru plaja, plimbari, cumparaturi sau pentru a beneficia de facilitatile hotelului sau optional Croaziera pe Marea Tireniana. Vom admira peisaje fantastice ne vom opri in mici golfulete, vom face plaja si baie, vom dansa ne vom bucura din plin de zilele de vacanta.

Seara optional continuarea petrecerii la un  restaurant cu muzica live. Vor fi momente unice, se vor incheia prietenii noi si voia buna ne va insoti toata seara.                          Cina si Cazare Sorrento(10

 

Ziua 11 Sorrento. Insula Ischia.

Mic dejun . Timp liber la dispozitia turistilor pentru plaja, plimbari, cumparaturi sau pentru a beneficia de facilitatile hotelului sau optional excursie in Insula Ischia.  Tur de insula cu opriri la cele mai importante obiective turistice. Ne vom delecta cu pesisajele de vis,vom vizita si vom face o baie la Gradinile Termale, apoi vom merge la Castelul Aragonezilor sau la Castelul d’Ischia iar spre sfarsitul zilei vom incerca o baie in Marea Tireniana intr-o apa de o frumusete incredibia.

        Cina si Cazare Sorrento(11)

Ziua 12 Sorrento. Timp liber. Plaja.  Plecare spre Romania.

Mic dejunTimp liber la dispozitie pentru ultimile cumparaturi plimbari, plaja etc. Plecarea spre aeroportul din Napoli pentru imbarcarea spre Romania dupa 11 zile de concediu complet in care am combinat vizitele cu odihna, timpul de cumparaturi cu distractia. S-au legat prietenii, am cunoscut alte culturi, am facut fotografii si ne-am bucurat din plin de zilele de concediu.                           Sosire Romania.

 

Data    PLECARE;

    INTOARCERE

                  Pret  LOC CAMERA DUBLA

   27 aprilie 2019                          

 08 mai  2019

                495 EURO

                    SEJUR PRELUNGIT

                  SUPLIMENT PRET pentru 4 zile

    29  aprilie 2019                            

08 mai  2019

                390 EURO

 

 

 

 

 

 

SERVICII INCLUSE:
•  transfer aeroport Napoli-Sorrento  
•  transfer Sorrento – aeroport Napoli
•  Excursie pe Coasta Amalfitana - tur panaoramic 
•  taxe rutiere,  taxe de parcare
•  7 sau 11 nopti la hotel de 3* superioar     Zi’Teresa situat central                                                     
•  2 mese/zi : mic dejun + masa de seara /  
•  asistenta turistica 
•  vizite la obiectivele turistice ,conform programului turistic   

*Tariful este valabil pentru  grup minim 40 pers.
.
Site hotel:  www.hotelziteresa.it  

Atentie! La cerere se poate face rezervare si la hoteluri  de 4* sau  5*   

NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:
•  asigurarea medicala ~22 RON. Se asigura de catre asigurator plata serviciilor medicale direct in tara de destinatie.
•   intrari la obiective turistice (unde este cazul). 
•   intrarile si consumatia in restaurante sau in locuri care nu sunt incluse in programul turistic
Atentie! : Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarilor care nu tin de ea, respectiv diferitelor blocaje rutiere sau datorita politicii muzeelor locale.
    Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tara vizitata.

•Bilet da avion: Incepand de la180 de euro in functie de perioada cand este cumparat si de locurile disponibile.   
 

.........8 sau 12 zile de neuitat pe care le veti nota cu litere de aur in agenda Dvs cu amintiri!

     Sit-uri utile pentru locurile care vor fi vizitate in cadrul excursiei:

 (se apasa tasta ctr si in acelasi timp se da clic pe adresa)

Sorrento :                        http://www.youtube.com/watch?v=Lt4r6PvKnsE

Croaziera :                      http://www.cassiopea-positano.com/index.php?id=5

Roma:                              http://www.youtube.com/watch?v=gwuHiu3wmUA&feature=related

Coasta Amalfitana:        http://www.youtube.com/watch?v=R_iGrEaI0Rs

Napoli :                            http://www.youtube.com/watch?v=7j8Vv3PKZlI&feature=related                          

Pompei:                            http://www.youtube.com/watch?v=x7lHueerVmI&feature=related

Insula Capri :                  http://www.youtube.com/watch?v=LApogDhxZM0&feature=fvwrel 

Insula Ischia :                  http://www.youtube.com/watch?v=PY66ootxojU&feature=relmfu                               

Newsletter
Vrei sa vezi oferte, noutati si inspiratie pentru urmatoarea vacanta?