41. Sicilia + Malta 2019 martie

                       Excursie in Sicilia + Malta                   Vacanta de vis: plaja si baie + vizite in locuri inedite

Se viziteaza:    

Taormina-(Centrul istoric din Patrimoniul UNESCO Teatrul Grec, Corso Umberto, Piata 9 aprilie etc)

Catania–(Palatul Arhiepiscopal, Domul, Fantana Elefantului, Palatul Municipal, Manastirea St. Agata, Universitatea, Teatrul Belini, Teatrul Roman, Piata de peste)

Palermo–(Piata Quattro Canti ,Palatul Municipal , Biserica Santa Maria dell’Ammiraglio, Palatul Normanzilor, Catedrala, Palatul Chiaramonte etc)

Siracuza- (Teatrul Grec, Urecchio di Dionisio, Santuario Madona delle Lacrime, L’Isola di Ortigia si Domul)

Noto–( Piata Centrala, Cladirile cu arhitectonica deosebita din aceasta “Citta del Barocco etc)     

Monreale – (Domul, Punctul perfect pentru privelistea asupra Vaii Conca D’Oro, Centrul istoric-concentratie de arta mormanda, araba si bizantina, etc)

Cefalu – (Centrul Istoric, Catedrala, Plaja, Zidurile vechi ale orasului etc)     

Vulcanul Etna – ( Drumul presarat de stanci vulcanice inca fumegande, Craterul, etc)

Malta- Medina, Julians si Sliema, Valletta, gradinile Barrakka, Portul, Catedrala St Giovanni etc)

 

ODIHNA..... LECTII DE ISTORIE......DISTRACTIE....CUMPARATURI

 

 

D Ziua 1 Bucuresti – Catania – Riviera Taorminei 

            Intalnire cu reprezentantul agentiei si plecare din Bucuresti spre Catania. Transfer catre Hotel.

Bine ati venit in Sicilia: peisaje si locuri istorice, mare, plaja si atmosfera de vacanta!                                                                                                                                                                           Cazare + cina  Giardini Naxos Taormina

L Ziua 2 Riviera Taorminei

Mic Dejun.Timp liber la dispozitie pentru mare, plaja, pentru a beneficia de facilitatile hotelului, plimbari, cumparaturi, odihna etc                                                Cazare + cina  Giardini Naxos Taormina

 

Ma Ziua 3 Riviera Taorminei - Cefalu–Monreale-Palermo

Mic Dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja, pentru a beneficia de facilitatile hotelului, plimbari, cumparaturi, odihna etc sau optional Excursie la Cefalu, Palermo si Monreal.

Excursia incepe cu o vizita la Cefalu unul din locurile minunate din Sicilia unde vom vedea centrul istoric si Catedrala. Asezarea orasului, plaja, numeroasele taverne, atmosfera medievala etc ne va incanta.

Excursia continua cu o vizita la Monreale – orasel situat langa Palermo, cu o priveliste deosebita aspra capitalei siciliene si a vaii Conca D’Oro. Se spune ca o excursie la Palermo nu este completa fara o vizita la Monreale. Aici se afla cea mai mare concentratie de arta normanda, araba si bizantina intr-un singur loc. Punctul de atractie il reprezinta Domul, socotit un varf de lance al artelor normanda si bizantina (peste 6400mp. de mozaic bizantin).

Ultimul loc vizitat va fi Palermo. Fondat de fenicieni in sec. VIII i.C., care l-au numit ZIZ, Palermo a fost construit ca un oras port. Tur de oras Palermo: Piata Quattro Canti ,Palatul Municipal , Biserica Santa Maria dell’Ammiraglio, Palatul Normanzilor, Catedrala, Palatul Chiaramonte.                                                                                                                            Cazare + cina  Giardini Naxos Taormina

 

Mi Ziua 4    Riviera Taorminei. Taormina. Catania.  

Mic Dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja, pentru a beneficia de facilitatile hotelului, plimbari, cumparaturi, odihna etc sau Optional vizita Taormina (centru inscris in patrimoniul UNESCO). Taormina este unul din locurile de petrecere a vacantelor pentru v.i.p.- uri venite din toata lumea. In trecut orasul era un loc frecvent vizitat de aristocratia engleza din secolul XIX si era cunsocuta sub numele de „MONTE CARLO al SICILIEI”, renume pastrat pana in ziua de azi. Orasul fost totodata ,pentru multa vreme cea mai cunoscuta statiune a Siciliei. Aici se viziteaza : Teatrul Grec, Corso Umberto cu Piata 9 Aprilie.

Vizita la Catania, al 2-lea mare oras al Siciliei si capitala provinciei cu acelasi nume. Tur de oras pentru a vedea Palatul Arhiepiscopal si Domul, Fantana elefantului, Palatul Municipal, Manastirea St. Agata, Universitatea, Teatrul Bellini, Teatrul Roman. Timp liber in Catania.

Continuarea calatoriei si vizita la Vulcanul Etna(Pana la statia de teleferic) pentru a admira cel mai mare Vulcan activ din Europa.

Dupa amiaza timp liber la dispozitie pentru plaja, pentru a beneficia de facilitatile hotelului, plimbari, cumparaturi, odihna pe riviera Taorminei, loc de petrecere a vacantelor pentru v.i.p.- uri venite din toata lumea.                                              Cazare + cina  Giardini Naxos Taormina

           

J Ziua 5 Riviera Taorminei – Malta  

Mic Dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja, pentru a beneficia de facilitatile hotelului, plimbari, cumparaturi, odihna etc sau Optional excursie la Malta.

Transfer dimineata spre portul Pozzalo. Imbarcarea spre Malta cu vas Catamaran de mare viteza. Bine ati venit in Malta tara cavalerilor!

 Se poate vizita vechea capitala Medina si orasele St Julians si Sliema. Vom ajunge in capitala Valletta, Orasul Cavalerilor cu gradinile Barrakka, Portul, Catedrala St Giovanni. Atmosfera medievala, locuri de o frumusete aparte, privelisti de vis.

Seara intoarcere in Sicilia si transfer la hotel.                  Cazare + cina  Giardini Naxos Taormina

                                                                                        

Vi Ziua 6 Riviera Taorminei

Mic Dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja, pentru a beneficia de facilitatile hotelului, plimbari, cumparaturi, odihna pe Riviera Taorminei, loc de petrecere a vacantelor pentru v.i.p.- uri venite din toata lumea.                                                                                          Cazare + cina  Giardini Naxos Taormina

 

S Ziua 7 Riviera Taorminei – Siracusa – Noto

            Mic Dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja, pentru a beneficia de facilitatile hotelului, plimbari, cumparaturi, odihna etc sau optional excursie la Siracusaunul dintre cele mai vechi orase din lume. Înfiinţat în anul 733 î.C. de colonişti greci din Corint, cunoscuti si sub numele de corintieni, a fost unul dintre cele mai bogate şi mai puternice oraşe ale Greciei Mari. În anul 212 î.C. a fost cucerit de romani. Este oraşul lui Arhimede (287-212 î.C.) care şi-a găsit moartea în timpul luptei romanilor pentru cucerirea oraşului. Se viziteaza: Teatrul Grec, Urecchio di Dionisio, Santuario Madona delle Lacrime, L’Isola di Ortigia si Domul.

Plecare spre orasul Noto cunoscut sub denumirea si de „Citta del Barocco”. Vechiul oras Noto a fost distrus complet de cel mai puternic cutremur din Sicilia din 1693. Actualul oras a fost reconstruit din temelii in stil baroc, de aici si denumirea sa de „Citta del Barocco”.                                                                                                                                                                              Cazare + cina  Giardini Naxos Taormina

D Ziua 8 Riviera Taorminei – Bucuresti 

Mic dejun. Plecare spre Catania  pentru imbarcare.

            Sosire la aeroport din Catania si imbarcarea in avion dupa 8 zile de neuitat in care ne-am odihnit, am vizitat locuri superbe, am stabilit prietenii, ne-am apropiat unii de altii!                                                      

                                                                                                                                   Sosire Bucuresti       

 

Perioada 24.03-3103 2019

LOC IN CAMERA DUBLA

A 3-A PERS. IN DUBLA

 

 SINGLE

HOTEL 

  euro

euro

euro

BILET DE AVION

De la 150-euro/pers, in functie de data înscrierii !

     Pret total 390 euro

 

 

 

 

 

 

SERVICII INCLUSE:
• 7 nopti cazare + demipinsiune  la hotel de  4* in golful Taormina 
• Transfer Aeroport Catania - Hotel Taormina si Hotel Taormina- Aeroport Catania 
• Hotelul asigura transport gratuit catre plaja 
Situl hotelului:  

•  asistenta turistica 
•  vizite la obiectivele turistice ,conform programului turistic   

*Tariful este valabil pentru  grup minim 25 pers.
.


Atentie! La cerere se poate face rezervare si la alte hoteluri  

NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:
•  asigurarea medicala ~22 RON. Se asigura de catre asigurator plata serviciilor medicale direct in tara de destinatie.
•   intrari la obiective turistice (unde este cazul). 
•   intrarile si consumatia in restaurante sau in locuri care nu sunt incluse in programul turistic
Atentie! : Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarilor care nu tin de ea, respectiv diferitelor blocaje rutiere sau datorita politicii muzeelor locale.
    Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tara vizitata.

 •Bilet da avion: Incepand de la150 de euro in functie de perioada cand este cumparat si de locurile disponibile.   

Newsletter
Vrei sa vezi oferte, noutati si inspiratie pentru urmatoarea vacanta?