38. Dubai, Abu Dhabi, Oman 1 dec 2019

Excursie de ziua Romaniei                   

  “Minivacanta 5***** ,plaja si baie de 1 decembrie!

    Emirate + Oman

Vizitam:

       Dubai- (Emirate) + Abu Dhabi – (Emirate)     

+ Al Ain – (Emirate) + Muscat – (Oman) + Khasab(Oman)

 

ODIHNA..... LECTII DE ISTORIE......DISTRACTIE....CUMPARATURI

 

 

Se viziteaza: 

  • Dubai :Moschee Jumeriah, cartierul Bastakiei, Fortul Al Fahidi-Muzeul Dubai, Piata de Condimente si Bazarul de Aur, Burj Khalifa, Burj al Arab, Palm Jumerirah Palatul administrativ- resedinta a seicului Dubaiului, Ski Dome, Parcul aqvatic Wild Wadi, Aquadventure, Insula Palm.
  • Abu Dhabi: Moscheea, Palatul Emiratelor, Zona Abu Dhabi Marina, Insula Yas, Circuitul de     Formula 1, Ferrari World, Village Heritage, Orasul vechi, Palatul lui Al Husan, Emirates Palace Hotel, Turnurile Etihad, Insula Saadiyat.
  • Al Ain :   Necropola Hilli, gradina Botanica, Piata de Camile, Orasul vechi           
  • Muscat :   Cartierul Ambasadelor, Marea Moschee, Souq Muttrah, Forturile Portugheze, Palatul Regal, Muzeul bait Al Zubar, Marina Bander Rhowda.
  • Khasab-Musandam:     Muzeul Civilizatiei Islamice, Croaziera, Fijorfdul, “Telegraf Island”

 

Ziua 1 -29 noiembrie:  Plecare spre Dubai. Tur Panoramic.

Plecare BUCURESTI spre Dubai, unul dintre cel mai frumoase orase construite vreodata supranumit si “orasul viitorului”.  Dupa formalitatile vamale ne imbarcam in autocar pentru un tur panoramic , traditional al orasului Dubai. Turul cuprinde vechiul si noul Dubai.

Se incepe cu vizitarea noului Dubai, apoi se viziteaza magnifica Moscheea Jumeriah, turul continua de-a lungul raului Dubai Creek. Se face o scurta oprire pentru o plimbare pe strazile inguste ale Bastakiei, unde sunt case foarte vechi care au un turn de vant-masayf si o curte interesanta. Turnul de vânt, care se ridică la 5 sau 6 metri deasupra solului, este oarecum strămoșul ingenios al aerului condiționat.

Apoi se viziteaza Fortul Al Fahidi care gazduieste Muzeul Dubai, se traverseaza raul cu un Abrah (taxi pe apa) si se face o scurta oprire in Piata de Condimente si Bazarul de Aur, unde veti fi uimiti de volumul mare de bijuterii din aur. Sosim la hotelul Hilton pentru cazare.

Timp liber la dispozitie pentru a beneficia de facilitatile hotelului pentru plimbare individuala in oras sau pentru a merge in renumitul Mall of the Emirates care se afla doar la 5 minute distanta de hotel de unde putem cumpara cadouri! Un serviciu de transfer gratuit este disponibil pentru a ne duce rapid la Mall sau Jumeirah Beach Public                                                                       Cazare Hotel 4* Double Tree by Hilton

                                                                                                      

Ziua 2 30 noiembrie  Dubai. Oman. Khasab. Musandam. Zi de odihna. Relaxare. Distractie.

            Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistilor pentru a beneficia de facilitatile hotelului: piscina, spa, etc. Optional seara croaziera cu servirea mesei. Locuri si clipe minunate, amintiri de neuitat!                                                                                                                                 Cazare Hotel 4* Double Tree by Hilton

         

Ziua 3 01 Decembrie. Dubai. Abu Dhabi.  

            Mic dejun .Timp liber la dispozitia turistilor pentru a descoperi alte fatete ale orasului Dubai.

Se poate merge la renumitul Burj Khalifa, cea mai inalta cladire construita vreodata de om, apoi cel mai scump hotel de 7 stele din lume, Burj al Arab. Deasemeni putem vedea insula artificiala Palm Jumeirah, considerata ca fiind a opta minune a lumii. "The Palm" este de o asemenea magnitudine încât este, cu Marele Zid Chinezesc, singurul edificiu uman vizibil din spațiu cu ochiul liber.

Se poate face si o calatorie cu  cel mai lung metrou automatizat, sau se poate face un tur prin cele mai mari mall-uri sau cele mai luxoase hoteluri. Cine doreste poate vedea Palatul administrativ- resedinta a seicului Dubaiului. Se poate vedea aici imbinarea ultramodernului cu traditionalul.

Pentru doritori optional se poate schia la  Ski Dome , - cea mai mare partie cu zapada artificiala din intreaga lume ( biletul de intrare  permite schiul timp de 2 ore pe 5 partii cu grad de dificultate diferit, cea mai lunga partie avand 400 m )  si care se afla in incinta Emirates Mall.

Dimineata  poate fi petrecuta si la parcul acvatic Wild Wadi langa hotelul  Jumeirah Beach sau la Aquadventure la hotelul Atlantis situat pe Insula Palm. Se poate face si o Excursie optionala: jeep safari 

in desert cu jeepuri 4x4, plimbare cu camila, vizita la un sat de beduini etc.

Dupa pranz predarea camerelor si imbarcarea in autocar pentru transfer in Capitala Emiratelor , Abu Dhabi. Sosire la superbul hotel de 5*, Beach Rotana Aboudhabi.

Timp la dispozitie pentru plaja, pentru a beneficia de facilitatile hotelului sau pentru odihna si pregatire pentru masa speciala cu ocazia zilei Romaniei, 1 Decembrie. Optional, seara de comuniune romaneasca, muzica si distractie.                                                        Cazare Hotel 5*Beach Rotana Aboudhabi

 

Ziua 4 02 Decembrie Abu Dhabi. Zi de odihna, relaxare, distractie. 

Mic dejun. Timp liber pentru plaja, odihna, cumparaturi, plimbari, pentru a beneficia de facilitatile hotelului etc. Serviciile hotelui si locatia sunt exceptionale. Stam in cartierul de lux, hotelul este situat la plaja si are acces direct printr-un tunel la cel mai mare mall din Abu Dhabi de unde putem cumpara diferite cadouri !  

Din nou seara, optional petrecere privata organizata de noi pentru noi. Vor fi momente unice, se vor incheia noi prietenii si voia buna ne va insoti toata seara.      Cazare Hotel 5*Beach Rotana Aboudhabi

Ziua 5 03 Decembrie Abu Dhabi. Al Ain. Muscat. 

Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistilor pentru plaja,baie in mare sau in piscine, plimbari prin oras, cumparaturi sau pentru a beneficia de facilitatile hotelului etc., sau optional excursie in Regatul Oman tara a celor o mie și una de nopți, o împărăție de călători și marinari.

Coaste tăiate, plaje splendide, atmosfera ireala de oaza. Vom gasi la tot pasul frumuseti ametitoare intr-un vast desert. Omanul  te duce cu gandul la drumul de parfumuri și tămâie aflat la intersecția comertului ancestral între Asia, Africa de Est și Europa. Permanența în istorie, imutabilitatea in timp dar si aurul negru care a modernizat, fără a incomoda magia. Această călătorie ne va duce in inima luxuriantei țări a tămâiei Dhofar.

In drum ne vom opri sa admiram si orasul Al Ain cunoscut ca “Orasul Gradina”, un oras situat intr-un cadru natural spectaculos, o oaza inconjurata de dealuri cu forme ciudate si dune de nisip, in apropiere de granita cu Oman. Vom avea ocazia sa vedem necropola Hilli, cu o vechime de 5000 de ani, Gradina botanica din vecinatatea acesteia si Piata de camile. Continuarea drumului spre Muscat capital Omanului in traducere orasul “Ancora”. El va  intra in povestea noastra prin imaginea sa relativ medievala alaturi de cladirile moderne. Turul panoramic va cuprinde: Cartierul ambasadelor, vizitarea Marii Moschei, faleza, Piata de peste si Souq Muttrah. In Orasul Vechi ne vom plimba in jurul vechilor Forturi portugheze, in jurul Palatului Majestatii Sale Sultanul Qaboos, cu vizitarea Muzeului Bait Al Zubair. Pranz.
Dupa amiaza, daca vremea permite, transfer la Marina Bander Rhowda pentru croaziera de-a lungul coastei spectaculoase a capitalei. Vor fi momente unice, se vor incheia prietenii noi, veselia si voia buna ne vor insoti toata ziua.                                                                   Cazare Hotel 5*Beach Rotana Aboudhabi

                                                                                                     

Ziua 6 Decembrie Abu Dhabi. Zi de odihna, relaxare, distractie.

Mic dejun. Timp liber pentru plaja, odihna, cumparaturi, plimbari, pentru a beneficia de facilitatile hoteluului etc. Serviciile hotelui si locatia sunt exceptionale. Stam in cartierul de lux, hotelul este situat la plaja si are acces direct printr-un tunel la cel mai mare mall din Abu Dhabi.

Din nou seara, optional petrecere privata organizata de pentru noi. Vor fi momente unice, se vor incheia noi prietenii si voia buna ne va insoti toata seara.         Cazare Hotel 5*Beach Rotana Aboudhabi                                                                                    

     

Ziua 7 Decembrie Abu Dhabi.

Mic dejun. Timp liber pentru plaja, odihna, cumparaturi, plimbari, pentru a beneficia de facilitatile hotelului etc sau vizitarea individuala a orasului  Abu Dhabi.

Turul de oras individual al capitalei  Emiratelor Arabe Unite poate cuprinde:impunatoarea Moschee inchinata Seicului Al Nahyan, a treia cea mai mare moschee din lume și cea mai mare din Emiratele Arabe Unite, Palatul Emiratelor, Zona Abu Dhabi Marina cu, zonele rezidentiale si noua zona a  Insulei YAS, cu circuitul de Formula 1 si cel mai mare parc de distractii acoperit – Ferrari World. Putem vedea apoi Village Heritage, care adaposteste un mic muzeu cu exponate si exemplificari ale activităților tradiționale zilnice din comunității arabe înainte de descoperirea de petrol.

Vor fi deasemenea  momente deosebite atunci cand vom face un tur pietonal al orasului vechi. Putem sa luam autocarul deschis si sa continuam turul pitoresc pentru a admira clădirilor emblematice din Abu Dhabi si cele mai noi creații futuriste. Putem sa ne oprim pentru a vedea palatul lui Al Husn, celebrul Emirates Palace hotel, impresionante turnuri Etihad, podul seicului Zayed sau insula Yas Viceroy Yas. Va fi minunat si daca vom merge sa descoperim  Insula Saadiyat, in care se află în construcție o replica a Muzeului Luvru in varianta oriental, Muzeul Guggenheim etc. O zi incredibil de frumoasa!

    Cazare Hotel 5*Beach Rotana Aboudhabi

Ziua 8 -06 decembrie Abu Dhabi. Romania.  

Mic dejun . Ultimile momente de relaxare inainte de a pleca spre Romania. Transfer spre aeroport.

Plecare spre Romania  dupa 8 zile in care am patruns fascinanti in impletirea: Orientului Mijolociu cu vestul,  a locatiilor grandioase cu minaretele semete, a stilului vestic in imbracaminte cu stilul oriental.

Am trecut cu o rapiditate de nedescris de la observarea istoriei straveche si a culturii vibrante a beduinilor ce continua sa prospere sub forta de necontestat a desertului la modernul in constructii, arta, in comportament si in organizarea societatii.

Am aflat ca da, se poate trece de la vechile orase cetati si forturi, de la cursele de camile si, de la dulceata curmalelor ecologiece la o tara moderna care te surprinde si incanta.

S-au legat prietenii, am cunoscut alte culturi, am facut fotografii si ne-am bucurat din plin de zilele de vacanta.                                                                                                                                       Sosire Romania 

 

Data    PLECARE;

    INTOARCERE

                  Pret  Program Hoteluri 4*

                LOC CAMERA DUBLA

  29 noiembrie 2016                            

 06 decembrie 2016

                525 EURO

                   

                   Pret  Program Hoteluri 5* si 4*

                LOC CAMERA DUBLA

  29 noiembrie 2016                            

06 decembrie 2016

                698 EURO

 

 

 

 

 

 

 

SERVICII INCLUSE:
•  transfer dus-intors cu autocar aeroport – Dubai
•  transfer  dus-intors cu autocar  aeroport Abu Dhabi 
•  tur de oras Dubai
•  tur panoramic de noapte. 
•  taxe rutiere,  taxe de parcare.
•  2 nopti cazare la hotel de 4 stele superior Hotel Hilton Dubai cu MD
•  5 nopti la hotel de 5* cu MD, Hotel Beach Rotana Abu Dhabi
•  asistenta turistica din partea agentiei 
•  vizite la obiectivele turistice ,conform programului turistic
Hotel 4* Double Tree by Hilton 
http://www.ar.hilton.com/en/hotel/Doubletree-by-Hilton-Ras-Al-Khaimah 
Hotel 5* Beach Rotana Aboudhabi
https://www.rotana.com/rotanahotelandresorts/unitedarabemirates/abudhabi/beachrotana 
Hotel 4* Ramada Abu Dhabi Down Town
http://www.ramada.com/hotels/united-arab-emirates/abu-dhabi/ramada-abu-dhabi-downtown/hotel-overview 
Orar de zbor:
Dus 29 Nov OTP 08.10 - DXB 15.25 Intors 06 Dec DXB 16.20 - OTP  20.20

*Tariful este valabil pentru  grup de minim 25 pers.


NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:
•  asigurarea medicala ~58 RON. Se asigura de catre asigurator plata serviciilor medicale direct in tara de destinatie.
•  excursiile obtionale din program
•  intrari la obiective turistice (unde este cazul). 
•  intrarile si consumatia in restaurante sau in locuri care nu sunt incluse in programul turistic
Atentie! : Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarilor care nu tin de ea, respectiv diferitelor blocaje rutiere sau datorita politicii muzeelor locale.
    Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tara vizitata.
• Biletul de Avion.
Pretul biletelui incepe de la 287 euro! 

Atentie! Pretul biletelor de avion creste cu fiecare zi care ne apropie de excursie!  Deci este necesara inscrierea rapida la excursie si emiterea lor!
 

.........8 zile de neuitat pe care le veti nota cu litere de aur in agenda Dvs. cu amintiri!

 

Sit-uri utile: pentru locurile care vor fi vizitate in cadrul excursiei:

 (se apasa tasta ctr si in acelasi timp se da clic pe adresa)

Abu Dhabi :              https://www.youtube.com/watch?v=lT8x5wa04F0

Dubai :                      https://www.youtube.com/watch?v=FFGeH-bB8pI

Al Ain:                      https://www.youtube.com/watch?v=jRYnBBlRRyM

Muscat :                    https://www.youtube.com/watch?v=GUppZaPGRp4

Khasab-Musandam https://www.youtube.com/watch?v=uuXGXyn9sH8

Newsletter
Vrei sa vezi oferte, noutati si inspiratie pentru urmatoarea vacanta?