28. Croatia iulie 2019

Excursia speciala a verii

   Insula Krk - CROATIA  

SI EXCURSII IN:

.... CROATIA     ►SLOVENIA   ►ITALIA

   ODIHNA..... LECTII DE ISTORIE......DISTRACTIE....CUMPARATURI

 

     “Daca ar fi sa aleg unde sa locuiesc aici ar fi!” – turist al agentiei C & D PARTNER TOUR

Se viziteaza: 

  • Croatia:     Peninsula Istria (Porec, Pola, Rovinj), Parcul National Plitvice, Insula Krk
  • Slovenia :   Pestera Postojna, Koper, Piran, Portoroz.
  • Italia:         Venetia, Mestre.

Ziua 1: Seara la ora 19.45....plecare spre Venetia. Venetia – Insula Krk

Plecare din Bucuresti spre Venetia. Transfer la Hotelul Malin**** www.hotelmalin.com din statiunea Malinska - Insula Krk. Statiunea este situatã în Insula Krk, intr-o zona cu climã mediteraneanã blândã, avand in jur un peisaj mirific cu un şir de plaje pitoreşti, umbrite de pãduri de pin şi stejar. Vom vedea locuri care pur si simplu ne vor taia rasuflarea,  peisaje a caror frumusete cu greu poate fi descrisa in cuvinte.

Nu degeaba Malinska este  considerata una din cele mai  frumoase statiuni de la Marea Adriatica, oaza a standardelor inalte. Este o statiune faimoasa pentru portul si navele care acosteaza aici, pentru constructiile de patrimoniu si nu in ultimul rand pentru oferta turistica pe gustul tuturor.

Indiferent că vii pentru plaja si mare, pentru odihna si cumparaturi, pentru scufundari sau peisaje superbe, vei gasi de toate aici iar soarele sub cerul frumos si nuantele de pin iti spun un “Bun venit!” calduros. Folclorul tradiţional, numeroase evenimente culturale şi sportive, sporturi nautice, pescuit, călărie, viata de noapte, terase, taverne, restaurante ... toate acestea şi mai multe  iti sunt oferite de statiunea Malinska.                                                                                                                                                                         Cazare Malinska                                        

Ziua 2: Malinska. Odihna, timp liber.

            Mic dejun . Timp liber la dispozitia turistilor pentru plaja, pentru a cunoaste imprejurimile, pentru                    plimbari, cumparaturi, scufundari  sau pentru a beneficia de facilitatile hotelului, etc

 Seara, optional petrecere la un  restaurant cu muzica live pentru a asculta muzica, a dansa si a ne bucura impreuna. Vor fi momente unice, se vor incheia noi prietenii si voia buna ne va insoti toata seara.

  Cina si cazare Malinska

Ziua 3: Malinska. Peninsula Istria.

            Mic dejun . Timp liber la dispozitia turistilor pentru plaja, plimbari, scufundari, cumparaturi sau pentru a beneficia de facilitatile hotelului.

Optional turul Peninsulei Istria.  

Se viziteaza orasul Porec  cu renumita bazilica Sf. Eufratius (sec. 6), orasul vechi apoi continuam cu o incursiune in interiorul peninsulei Istria.

La Porec vom ajunge trecand pe langa  Pazin, o cetate ce dateaza din sec. 13 (a carei arhitectura l-a inspirat pe Dante in descrierea Infernului).

Turul continua cu vizitarea orasului Pola (oras care in intregime este un muzeu arheologic.) unde vom vizita ruinele din perioada romana - Amfiteatrul, Porta Gemina si Templul lui Augustus.

Ultima localitate unde in functie de timp vom face un tur panoramic  va fi  Rovinj - oras vechi cu stradute inguste ce urca pana la catedrala Sf. Eufemia. Patrundem in istorie si acest lucru este extraordinar...

Seara, optional petrecere la un  restaurant cu muzica live. Vor fi momente unice, se vor incheia noi prietenii si voia buna ne va insoti toata seara.                                                                   Cina si cazare Malinska

 

Ziua 4. Ma 23 iulie: Malinska. Odihna, timp liber.(2)

            Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistilor pentru plaja, pentru a cunoaste imprejurimile, pentru                    plimbari, cumparaturi, scufundari  sau pentru a beneficia de facilitatile hotelului, etc

 Seara, optional petrecere la un  restaurant cu muzica live pentru a asculta muzica, a dansa si a ne bucura impreuna. Vor fi momente unice, se vor incheia noi prietenii si voia buna ne va insoti toata seara.

  Cina si cazare Malinska

Ziua 5: Malinska. Slovenia - Pestera Postojna, Koper, Piran.

Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistilor pentru plaja, baie, plimbari, cumparaturi sau pentru a beneficia de facilitatile hotelului.

Optional excursie in Slovenia. Prima oprire va fi la Pestera Postojna,  cea mai renumita pestera din Europa (5 km prin mirifica lume subterana care se parcurg pietonal si cu trenuletul ). Vom ramane profund impresionati.Vom vizita aceasta tara mica, dar de o frumusete aparte, care ne va ramane in suflet.

Apoi vom merge in Slovenia in doua orase bijuterii arhitectonice: Koper, Piran.

In  orasul Koper -  situat in  golful Trieste,  ne vom opri in centrul istoric foarte bine conservat unde vom vedea Catedrala Sfantul Nazarius - cea mai mare din Slovenia. Vom vizita apoi Palatul vechi construit in stil gotic venetian in sec 15. Apoi vom vizita si biserica din secolul 12 Carmine Rotunda.

Ne vom opri apoi la Piran, "perla coastei slovene", probabil cel mai frumos oraş de coastă din Slovenia prin pozitie si atractiile de interes religios, cultural si istoricEste mai mult ca un oras de coasta italian fara toti turistii italieni,  explicabil deoarece Piran a fost parte din imperiul venetian din secolul al 13-lea pana la sfarsitul secolului al 18-lea. Ultima oprire va fi la Portoroz, faimoasa statiune unde vom avea timp la dispozitie pentru plimbari, cumparaturi sau chiar o baie in mare( pentru cine doreste. )                                  Cina si cazare Malinska                                                                                                                                                                  

Ziua 6: Malinska. Odihna, timp liber. (3)

            Mic dejun . Timp liber la dispozitia turistilor pentru plaja, pentru a cunoaste imprejurimile, pentru                    plimbari, cumparaturi, scufundari  sau pentru a beneficia de facilitatile hotelului, etc.. Putem face plimbari prin statiune, putem face plaja, baie, scufundari, putem beneficia de facilitatile hotelului etc.

Optional, croaziera de-a lungul coastelor insulei Krk si a insulelor din jur. Peisaje minunate, golfuri cu ape de culori superbe, localitati vechi asezate pe stanci. Sunt locuri unice in lume de o frumusete ce nu poate fi descrisa in cuvinte. Parca am dori sa traim pentru totdeauna aici!!!!!

 Seara, optional petrecere la un  restaurant cu muzica live pentru a asculta muzica, a dansa si a ne bucura impreuna. Vor fi momente unice, se vor incheia noi prietenii si voia buna ne va insoti toata seara.

  Cina si cazare Malinska

Ziua 7: Malinska. Parcul National Plitvice.

Mic dejun . Timp liber la dispozitia turistilor pentru plaja, plimbari, cumparaturi ,  pentru a beneficia de facilitatile hotelului .

Optional excursie la Parcul National Plitvice – parc natural intrat in patrimoniul UNESCO. Facem un tur al celor 16 lacuri unite intre ele prin 92 de cascade spectaculoase. Vom merge pe podete de lemn pitoresti si plini de admiratie la fiecare colt ne vom afla in fata unui alt peisaj spectaculos si o alta cascada…care pur si simplu ne va taia respiratia!! Aici s-au turnat numeroase filme,  ca de exemplu Winnetou.                    Cina si cazare Malinska

                                                                                                                  .                                        

Ziua 8: Plecare spre Romania. Venetia.

            Mic dejun . Plecare spre Venetia orasul muzicii si poeziei. Dupa aproximativ 3 ore de calatorie vom lua Vaporetto  din Mestre, care ne duce  in superba Piata San Marco. Aici vom vedea : Turnul cu Ceas, Turnul Campanile, Basilica San Marco si Palatul Dogilor. Trecem Puntea Suspinelor,  retraim drama lui Casanova sau trecem nostalgici podul Rialto. Cine doreste poate sa mearga in Croaziera in Insula Murano sau sa faca o plimbare cu gondola pe numeroasele canale.. .Vom cunoaste adevarata viata a orasului, vom face plimbari cumparaturi etc

Plecarea spre Romania dupa 8 zile de concediu complet cu vizite, odihna, cumparaturi...distractie. S-au legat prietenii, am cunoscut alte culturi, am facut fotografii si ne-am bucurat de concediu.     Sosire Romania.

 

SERVICII INCLUSE:
•  transfer aeroport Venetia - Malinska;  
•  transfer Malinska – aeroport Venetia;
•  Excursie la Venetia; 
•  7 nopti la hotel de 4* cu DP (doua mese/pe zi); 
•  asistenta turistica din partea agentiei;
•  vizite la obiectivele turistice , conform programului turistic.

Atentie! : Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarilor care nu tin de ea, respectiv diferitelor blocaje rutiere sau datorita politicii muzeelor locale.
    Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tara vizitata.

NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:
•  asigurarea medicala, aprox. 17 RON. Se asigura de catre asigurator plata serviciilor medicale direct in tara de destinatie.
•   excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice (unde este cazul). 
•   intrarile si consumatia in restaurante sau in locuri care nu sunt incluse in programul turistic
atribuita de organele de resort din tara vizitata.
 •Bilet de avion: Incepand de la 130 de euro in functie de perioada cand este cumparat si de locurile disponibile.   

*Tariful este valabil pentru  grup minim 40 pers.
Site hotel:  www.hotelmalin.com 

 

PLECARE

INTOARCERE

Pret  LOC CAMERA DUBLA

A TREIA pers. in  CAMERA TRIPLA

Pret CAMERA SINGLE

Pret COPIL 2-12 ANI

20 iulie 2019

27 iulie 2019

599 EURO

519 EURO

650 EURO

185 euro

 

 

 

 

 

.........8 zile de neuitat pe care le veti nota cu litere de aur in agenda Dvs cu amintiri!

           

 

Site-uri utile pentru locurile care vor fi vizitate in cadrul excursiei:

 (se apasa tasta ctr si in acelasi timp se da clic pe adresa)

Venetia  :                            http://www.youtube.com/watch?v=GMZwLCwh2lg

Croaziera :                         http://www.youtube.com/watch?v=1AVy_wOPAeM&feature=related

Parcul National Plitvice:  http://www.youtube.com/watch?v=Ebv3b9fmlUo&feature=related

Peninsula Istria:                http://www.youtube.com/watch?v=ar-rzqUYdf0

Insula Krk:                        http://www.youtube.com/watch?v=c7zyfIypwmA

Pestera Postojna:              http://www.postojnska-jama.si/eng/ 

Koper :                               http://www.youtube.com/watch?v=sVAkEhxkQl0

Piran :                                http://www.youtube.com/watch?v=Z8DnDZKViXA

Portoroz :                           http://www.youtube.com/watch?v=ZrDcRIJffYc  

Newsletter
Vrei sa vezi oferte, noutati si inspiratie pentru urmatoarea vacanta?