Bansko vacanta REVELION 2014

Ski şi Relaxare în Vacanţa de Revelion

Bansko – Bulgaria

INCLUS Scoala de Ski inepatori

 

Ski,scoala de ski pentru incepatori, drumetii si plimbari  in natura, cumparaturi, inot in piscina interioara a hotelului, jacuzzi, sauna, fitness, distractie cat cuprinde...”

 

29 decembrie: Bucuresti – Sofia - Bansko

Plecare spre Bansko. In drum vom opri la Catedrala Alexander Nevski din Sofia, catedrala patriarhala a Sofiei, una din cele mai frumoase si impozante cladiri din Balcani, apoi vom merge la cel mai mare Mall din Sofia pentru cumparaturi, masa, etc

Sosire la hotel si masa si cazare.

Timp liber la dispozitie pentru a ne familiariza cu facilitatile hotelului:  Se poate face si o mica plimbare prin imprejurimi.                                                                                                             Cazare Hotel 3*** superior(1)

 

30 decembrie Bansko. Odihna. Ski. Plimbari. Cumparaturi.

Mic Dejun.Timp liber la dispozitie pentru a beneficia de facilitatile hotelului, pentru  plimbari, drumetii, ski pe cele 24 de partii din statiune (inclusiv o partie de nivel european pe care se desfasoara concursurile de ski din cupa mondiala). Pentru skiorii incepatori incep lectiile zilnice.

Optional In fiecare seara intalnire pentru activitati comune: voia buna ne va insoti!        

                                                                                                                                                      Cazare Hotel 3*** superior (2)

31 decembrie Bansko. Odihna. Ski. Plimbari. Cumparaturi.

Mic Dejun.Pentru doritori participarea  la slujba de Craciun intr-una din cele mai mari biserici din Bulgaria.

Timp liber la dispozitie pentru a beneficia de facilitatile hotelului, pentru  plimbari, drumetii, ski pe cele 24 de partii din statiune (inclusiv o partie de nivel european pe care se desfasoara concursurile de ski din cupa mondiala). Skiorii incepatori continua  lectiile zilnice.

Revelion 2014!!! La multi ani!                                                                                Cazare Hotel 3*** superior (3)                                                                                                                                                                   

01  ianuarie Bansko. Odihna. Ski. Plimbari. Cumparaturi.

Mic Dejun.Timp liber la dispozitie pentru a beneficia de facilitatile hotelului, pentru  plimbari, drumetii, ski pe cele 24 de partii din statiune (inclusiv o partie de nivel european pe care se desfasoara concursurile de ski din cupa mondiala). Skiorii incepatori continua lectiile zilnice.

Seara optional intalnire si petrecere: muzica, dans, voie buna!                         Cazare Hotel 3*** superior 4)     

                                                

02  ianuarie Bansko. Odihna. Ski. Plimbari. Cumparaturi.

Mic Dejun.Timp liber la dispozitie pentru a beneficia de facilitatile hotelului, pentru  plimbari, drumetii, ski pe cele 24 de partii din statiune (inclusiv o partie de nivel european pe care se desfasoara concursurile de ski din cupa mondiala). Skiorii incepatori continua lectiile zilnice.

Seara optional intalnire si petrecere: muzica, dans, voie buna! 

Cazare Hotel 3*** superior( 5)     

03 ianuarie Bansko-Manastirea Rila-Bucuresti.

Mic Dejun. Plecarea spre casa dupa 6 zile de relaxare, ski, odihna, cumparaturi...distractie!

In drum spre casa mergem pana la Manastirea Rila, manastirea cu cupola de aur considerata una din cele mai frumoase din sudul Europei.

S-au legat prietenii, am vizitat locuri din Bulgaria, am skiat, ne-am plimbat, am facut cumparaturi, am facut fotografii si ne-am bucurat de clipe de relaxare cu ocazia minivacantei.

Sosire “Acasa”!                   

OFERTA EARLY BOOKING:  Valabila pentru rezervari achitate integral pana la 31.10.2013 !!

    Perioada

PRET LOC IN CAMERA DUBLA

PRET LOC A TREIA PERSOANA IN CAMERA DUBLA CU PAT S.

PRET copii 4-11.99 ani in CAMERA cu parintii

29 Decembrie 2018

-

03 Ianuarie 2019

225 EURO

200 EURO

178 EURO

Taxa de statiune: 2 euro/adult/sejur; 1 euro/copil 6-11.99 ani/sejur

Tarifele sunt valabile pentru un grup minim de 20 persoane!      

SERVICII TURISTICE INCLUSE IN PRET
•  5  nopti cazare  hotel 3***superior
•  mic dejun 
•  scoala de ski incepatori
•  Transport cu autocar modern clasificat pentru transport international;
•  Asistenta turistica de specialitate din partea agentiei pe tot parcursul excursiei.
Nu sunt incluse:
•  Supliment de cina 7 euro/zi 
•  Taxa de statiune: 2 euro/adult/sejur; 1 euro/copil 6-11.99 ani/sejur

Facilitati  si activitati de agrement in Hotel si in Statiunea Bansko:
1.Centre de inchiriere echipamente sportive va stau la dispozitie cu o gama de echipamente: saniute, schiuri, snowboard, rachete de tenis, biciclete si masini de teren;
2. Facilitati diferite in hotel: piscina interioara, hammmam turcesc, baie de aburi, sauna, sala fitness, masaj; 3. Teleschi;
4. Agrement in zona: Echitatie; ATV-uri.
5. Centre diverse de cumparaturi, restaurante cu specific divers.
 

Bansko este cea mai mare si moderna statiune de schi din Bulgaria, bucurandu - se de cel mai bun centru de schi din Bulgaria. Numele orasului Bansko vine de la vechiul cuvant bulgaresc “ban” care inseamna “stapan”. Bansko se bucura de zapada din plin, avand cel mai lung sezon de schi ce se intinde de multe ori pana la jumatatea lunii mai. Statiunea este foarte atragatoare si pentru iubitorii de cumparaturi, existand magazine cu produse de firma la preturi reduce dar si pentru iubitorii de mancare buna si vinuri bune la preturi rezonabile.

 Partiile de schi sunt situate in doua centre principale: Chalin Valog (1.100 – 1.600 m) si Shiligarnika (1.700 – 2.500 m). Aceste 2 zone se afla la aproximativ 10 km in susul orasului, pe coastele nordice ale muntelui Pirin si sunt usor accesibile (25 min. cu telecabina din Bansko). Lungimea totala a partiilor este de 65 km. Sezonul de schi se prelungeste destul de mult gratie celor 44 de tunuri de zapada care asigura zapada pe majoritatea costelor muntelui Pirin. In plus, exista si circa 12 vehicule care se ocupa cu intretinerea partiilor. Partiile din statiune sunt variate si se potrivesc oricarui tip de schior. Iubitorii de snowboard se pot bucura de primul parc de distractii din Balcani, unde vin turisti din lumea intreaga. Statiunea are partii de slalom si slalom urias, dar si partii neamenajate cu o lungime totala de 5 km. Mai exista inca o partie de schi, numita Rollbahn, cu o lungime totala de 3 km, situata la 2 km de statiune. Statiunea ofera un bonus schiorilor: partia cu nocturna, care se intinde de la Banderishka Polyana pana in oras, avand o lungime de 7 km. Nocturna functioneaza intre orele 18.30 si 21.30 pe mai multe piste special amenajate.

Urcarea pe partii este asigurata turistilor de 8 telecabine Dopplemayer cu scaune, 4 telescaune Dopplemayer3 telescaune Poma7 teleski adulti si 10 teleski copii. Lungimea totala a echipamentului de instalatii pe cablu din statiune este de 26 km. Accesul catre instalatiile pe cablu se face pe baza unei cartele destul de ieftine de la SchiData. Turistii se pot informa non–stop in legatura cu conditiile atmosferice, cu ajutorul panourilor situate la statia de plecare cu telecabina.

 

 

Newsletter
Vrei sa vezi oferte, noutati si inspiratie pentru urmatoarea vacanta?