Oferta Speciala - 8 zile la ski in Fugen, Zillertal (AUSTRIA)

Ski si odihna in Austria...pentru toti!

 

  ......8 zile incredibile........pt admiratorii naturii.......pt skiori.......pt noi toti.......  

 

  •   SKI in cea mai extinsa si variata zona skiabila din Austria : Valea Zillertal - 850 km partii
  •   Odihna si aer curat  pentru plimbari la o altitudine perfecta  pentru cei care nu skiaza.
  •   Vizite si cumparaturi in orasele de munte, parcuri naturale, Innsbruck, fabrica de cristale Swarowski etc
  •   Optiunea de a calatori cu avionul sau masina personala

                       

Lectii  de ski.... Vizite.... Odihna....  Refacere.... Zile si nopti de vis ....

 

 

L-7 ian Ziua 1   Plecare spre Austria. Munchen.

Imbarcarea in avion pe aeroportul Otopeni cu destinatia Munchen.

Bine ati venit in Tara Muzicii lui Strauss si a lui Mozard, a partiilor de sky si a peisajelor mirifice !

Zi libera in Munchen - capitala exuberanta a Bavariei ce se afla la poalele Alpilor si a fost descris acum 150 de ani de Heinrich Heine astfel: “Munchen este cuibarit intre arta si bere ca un sat intre dealuri”. Orasul este faimos pentru palatul Nymphenburg, pentru centrul istoric cu Piata Marienplatz, cladirea primariei si catedrala Frauenkirche. Se va vizita orasul vechi, se vor face cumparaturi, se vor degusta produse traditionale etc. Va fi o zi plina! Spre seara plecam spre Statiunea de ski Fugen locul unde vom ramane o saptamana.

 

Pregatirea pentru a cunoaste cea mai renumita zona skiabila din Austria Valea Zillertal. Valea raului Ziller se afla in estul Tirol-ului, la vreo 1470 km fata de Bucuresti si este cea mai larga vale ce se deschide spre raul Inn. O imagine de vis cu casute grupate de-o parte si de alta a raului, cu bisericute ridicate pe movile de pamant si cu si mai multe casute raspandite pe pantele ce marginesc valea.

Aflata in Grupa Alpilor Orientali Centrali, valea este delimitata la sud, sud – est de lantul muntos Zillertal, la est de piscurile domoale ale lantului muntos Kitzbühel si la vest de lantul muntos Tux. Cea mai mare localitate de pe vale este Mayrhofen.

De-o parte si de alta a vaii se intind 850 de kilometri de partii de schi aflate la altitudini intre 630 m si 3250m. Partiile sunt raspandite de-a lungul vaii si sunt grupate in 5 zone principale de ski de sine statatoare fiecare cuprinzand zeci si sute de km de partii cu structurii variate pentru toate gusturile.

 

Cazare (si masa)  Hotel Kohlerhof 4*  Fugen, Zillertal      

                                                                             

Ma-8 ian Ziua 2   Bine am venit in statiunea Fugen

Mic dejun. Zi la dispozitia turistilor pentru ski si lectii de ski sau snowboard pentru incepatori , plimbari in natura, relaxare in Centrul SPA din Fugen. (Piscine , Jacuzzi, masaje, sala fitness si relaxare, ) sau putem merge la cumparaturi sau ne odihnim.

Dupa ora 17 intalnire intr-unul din apres-ski-urile din regiune pentru a asculta muziaca tiroleza live. Vom dansa ,ne vom distra ca pentru un an intreg, vom asista la focuri de artificii si vom marca frumusetea concediilor in Austria galagiosi si fericiti, gustand traditionale bauturi austriece.

 

Cazare (si masa)  Hotel Kohlerhof 4*  Fugen, Zillertal

 

Mi-9 ian Ziua 3   Statiunea Fugen

Mic dejun. Zi la dispozitia turistilor pentru ski si lectii de ski sau snowboard pentru incepatori , plimbari in natura, relaxare in Centrul SPA din statiune. (Piscine , Jacuzzi, masaje, sala fitness si relaxare, cumparaturi, odihna...

Optional cei care nu schiaza se pot plimba prin statiune, pot merge la SPA-ul din Fugen dotat cu fel de fel de piscine interioare, sali de fitness , jacuzi sau saune sau pur si simplu pot colinda prin magazine.

Dupa ora 17 intalnire intr-unul din apres-ski-urile din regiune pentru a asculta muziaca tiroleza live.  Seara intalnire la Piscina, la jacuzzi sau sauna si apoi la masa de seara.

Ca de obicei vom ramane in restaurantul hotelului pentru socializare, pentru a asculta muzica si a dansa.                                                               

 

Cazare (si masa)  Hotel Kohlerhof 4*  Fugen, Zillertal

 

J-10 ian Ziua 4   Statiunea Fugen. Castelul Neuschwanstein. Oberammergau.

Mic dejun. Zi la dispozitia turistilor pentru ski si lectii de ski sau snowboard pentru incepatori, plimbari in natura, relaxare in centrul spa....,cumparaturi etc sau cei care nu schiaza pot merge

 optional intr o excursie pentru a vedea doua din castele ale Bavariei: castelul Neuschwanstein si Oberammergau.

Legendarul castel Neuschwanstein sau “castelul de basm” a fost construit de regele Ludwig al II-lea al Bavariei in varful unei stanci abrupte, avand ca fundal Alpii Bavarezi. Arhitectura si decorurile interioare sunt o expresie a romantismului istoric din sec al XIX-lea. Regele a dorit ca acest castel sa fie construit “in adevaratul spirit al vechilor castele ale cavalerilor germani”. Prima impresie atunci cand vezi castelul Neuschwanstein este ca te afli intr-o lume de basm. Neuschwanstein este unul dintre cele mai vizitate castele din Europa si atrage anual cca 1,3 milioane de vizitatori. Acest castel este sursa de inspiratie pentru castelul Disney al Frumoasei din padurea adormita.

Continuarea drumului si vizita in Oberammergau, orasel faimos pentru scenele religioase care reproduc patimile lui Isus. Vizita.                                                  

Dupa ora 17 intalnire intr-unul din aprea-ski-urile din regiune pentru a asculta muzica tiroleza live. Vom dansa ,ne vom distra ca pentru un an intreg, vom asista la focuri de artificii si vom marca frumusetea concediilor in Austria galagiosi si fericiti gustand traditionale bauturi austriece.

 

Cazare (si masa)  Hotel Kohlerhof 4*  Fugen, Zillertal

 

V-11 ian Ziua 5   Statiunea Fugen. Tux. Hintertux. Finkenberg. Mayrhofen. Gerlos. Eghalm.

      Mic dejun. Zi la dispozitia turistilor pentru ski si lectii de ski sau snowboard pentru incepatori , plimbari in natura, relaxare in Centrul SPA din statiune. (Piscine , Jacuzzi, masaje, sala fitness si relaxare ..,cumparaturi sau pentru cei care nu schiaza optional excursie in statiunile de pe Valea Zillertal.

     Vom vizita statiunile, Tux, Hintertux, Finkenberg, Eghalm, Gerlos, Zell am Ziller, Ramsau sau Mayrhofen. Am intrat deja in cartea cu povesti..  

Dupa ora 17 intalnire intr-unul din apres-ski-urile din regiune pentru a asculta muzica tiroleza live. Vom dansa ,ne vom distra ca pentru un an intreg, vom asista la focuri de artificii si vom marca frumusetea concediilor in Austria galagiosi si fericiti gustand traditionale bauturi austriece.                                                                            

 

Cazare (si masa)  Hotel Kohlerhof 4*  Fugen, Zillertal

 

S-12 ian Ziua 6  Statiunea Fugen. Chiemsee.

Mic dejun. Zi la dispozitia turistilor pentru ski si lectii de ski sau snowboard pentru incepatori , plimbari in natura, relaxare in Centrul SPA din statiune. (Piscine , Jacuzzi, masaje, sala fitness si relaxare ..,cumparaturi sau pentru cei care nu schiaza optional excursie la Chiemsee  pentru croaziera pe o micuta insula, unde Ludovic al II-lea de Bavaria a construit splendidul Palat Herrenchiemsee. Chiemsee este cel mai mare lac din regiune, iar peisajul este unul dintre cele mai incantatoare din Bavaria superioara. Palatul construit de Ludwig al II-lea se afla pe insula Herreninsel, cea mai mare dintre insulele de pe lacul Chiemsee. In anul 1873, regele Bavariei, Ludwig al II-lea a ales insula Herreninsel ca locul portivit pentru constructia noului sau palat regal. Construit dupa modelul Versailles-ului, acest palat a fost construit ca un “templu” pentru regele Ludovic al XIV-lea al Frantei, pe care monarhul bavarez il admira.                               

 

Cazare (si masa)  Hotel Kohlerhof 4*  Fugen, Zillertal

 

D-13 ian Ziua 7   Statiunea Fugen

Mic dejun. Zi la dispozitia turistilor pentru ski si lectii de ski sau snowboard pentru incepatori , plimbari in natura, relaxare in Centrul SPA din statiune. (Piscine , Jacuzzi, masaje, sala fitness si relaxare ..,cumparaturi, odihna... Dupa ora 17 intalnire intr-unul din apres-ski-urile din regiune pentru a asculta muzica tiroleza live. Vom dansa ,ne vom distra ca pentru un an intreg, vom asista la focuri de artificii si vom marca frumusetea concediilor in Austria galagiosi si fericiti gustand traditionale bauturi austriece.

 

Cazare (si masa)  Hotel Kohlerhof 4*  Fugen, Zillertal

 

L-14 ian Ziua 8 Statiunea Fugen. Castele Bavariei.

 Mic dejun. Ultima zi la dispozitia turistilor pentru pentru ski si lectii de ski sau snowboard pentru incepatori, pe partiile din apropiere plimbari in natura, relaxare in centrul spa...., etc.  Plecare individuala spre aeroport sau optional excursie la Innsbruck pentru a vizita minunatul oras, capitala Tirolului, unul din cele mai frumoase orase austriece si Wattens, Fabrica de Cristale Swarowski. Vom avea cateva pentru vizite, cumparaturi si plimbari in Innsbruck si apoi vom vedea fabrica subterana cu expozitia unica de cristale. Aici pot cumpara bijuterii si alte obiecte superbe incrustate cu “mici diamante”.

 

Transfer la aeroport si plecare spre Romania dupa 8 zile de neuitat in care Sportul si odihna s-au intalnit cu istoria si cu locurile de cumparaturi, in care fiecare loc vizitat ne-a trezit simtaminte inconfundabile apropiindu-ne mai mult de natura si unii de altii.

 

....din capitala Bavaraiei: Munchen la farmecul Muntilor Alpi cu Statiunile lor montane superbe, de pe partiile de ski variate si accesibile pentru fiecare  pina la cochetul oras Innsbruck si castelele Bavariei, vom calatori si ne vom odihni vom respira aerul curat al muntilor vom fi mai relaxati si mai fericiti ca niciodata.........ce poate fi mai semnificativ decat aceasta excursie ?

 

...8 zile de neuitat pe care le veti nota cu litere de aur in agenda Dvs cu amintiri...

 

 

** GRUP MINIM 25 PERSOANE **

 

De ce acest program este exceptional:

-raspunde tuturor asteptarilor: odihna, sporturi, vizite la obiective turistice, cumparaturi, relaxare si distractie pentru toate gusturile.

-pretul este rezonabil si in concordanta cu serviciile oferite.

-deplasare se poate face la alegere cu avionul, masina personala sau autocarul, deci un adevarat concediu de odihna cu transport la alegere.

-statiunea unde este amplasat hotelul, cazarea si masa poarta sigiliul “Made in Austria”. Este suficient!!

-Pentru schiori si snowboarderi este paradisul , pt incepatari o minunata ocazie de a invata rapid si fara costuri mari!

-Distractie cat cuprinde in fiecare zi pentru cine doreste sa mearga la apres-ski, in localuri cu muzica sau in parcuri de distractii.

-Program excelent si pentru cei care nu practica sporturi de iarna care se pot plimba in natura, pot merge la Centrul SPA din statiune sau pot participa la excursii optionale:, lnnsbruck, Wattens- Fabrica Swarowski, Munchen, Castelele Bavariei, statiunile de pe Valea Zillertal etc

-Cumparuri in Statiune, in Munchen, in Innsbruck, la Fabrica Swarowski, etc

 

 

 

Hotel KOHLERHOF 4* - Fugen, Zillertal

Hotelul construit in stil tirolean se afla intr - un cadru natural placut si uimitor exact langa partia de ski. Fiind situat chiar lângă telecabina Spieljochbahn din Valea Ziller, oaspeții pot schia până la intrarea în hotel. Toate camerele au un balcon cu vedere la munți. Grădina hotelului include un loc de joacă pentru copii și un iaz. La hotel există o parcare privată gratuită. Centrul orașului Fügen este la 800 de metri distanță

Servicii: receptie, salon, sala de lectura, salon cu TV, depozit de echipamente, lift, parcare gratuita, sala de mese, bar, terasa, sala de conferinta, tenis de masa, camera de joaca pentru copii. Wi-Fi gratuit este disponibil în întreaga proprietate.

Activitățile oferite de hotel includ excursii de mers pe jos și drumeții nordice, precum și seri de dans. Oaspeții pot juca tenis de masă și pot folosi spații de depozitare pentru schiuri

Wellness: acest hotel de 4 stele oferă o zonă de spa de 3.000 m² cu piscine interioare și în aer liber. Facilitățile de spa ale Hotelului Kohlerhof includ 6 saune, o cadă cu hidromasaj, o baie de aburi și o terasă la soare. Există o gamă largă de tratamente de înfrumusețare și masa.

Cazare: Camerele spațioase și elegante includ TV cu ecran plat cu canale prin cablu, iPod docking station și baie baie/dus, wc, uscator de par, halate de baie, papuci, telefon, Wi-Fi gratuit disponibil în întreaga proprietate, seif, unele au balcon sau terasa.

Servicii de masa: Kohlerhof are un restaurant care servește preparate din bucătăria austriacă și internațională, un restaurant de pizza și o cramă de vinuri. Există, de asemenea, un bar apres ski și un cocktail bar. Restaurantul ofera demipensiune, bautura de bun venit, mic dejun bufet suedez cu mancaruri reci si calde,  gustare dupa amiaza intre orele 15:00 - 17:00, cina cu 5 feluri la alegere cu optiuni vegetariene, specialitati regionale, bar de salate zilnic, meniu dietetic la cerere, seri tematice.

Newsletter
Vrei sa vezi oferte, noutati si inspiratie pentru urmatoarea vacanta?