Home
English   Translate in English

Oferte SpecialeOferte Speciale

Despre noi Imprimare

Agentia deTurism - Tour Operator C&D Partner TourPartenerul vacantelor tale..."C & D Partner Tour" este o agentie de turism tour operatoare, infiintata in anul 1993. Avem 23 de ani de activitate si de experienta in turism. Suntem o echipa de profesionisti. Cu timpul, ne-am transformat in prieteni si parteneri de incredere si de nadejde, ai clientilor nostri. In toti acesti ani, firma noastra a avut o dezvoltare constanta, si a castigat si cateva premii: Premiul 1 pe sectorul 4, si Locul 2 pe capitala pentru firmele mici si mijlocii, acordat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei in anul 1999.

„C & D Partner” este o firma de familie, care are caldura unei familii, si in consecinta ne si comportam ca atare. Multi clienti se reantorc an de an la noi, ca la niste prieteni vechi, si de incredere. Nu facem diferente intre bogati si saraci, tineri sau batrani, academicieni sau analfabeti. Ii tratam pe toti cu aceeasi seriozitate, si cu acelasi respect si profesionalism. Desi suntem pe Calea Dorobantilor din Bucuresti, va asiguram ca avem oferte turistice pentru toate buzunarele. De la programe SOCIALE si de SENIORI, pana la cele de LUX, oferim orice, oriunde in lume, la cele mai mici preturi ale momentului, asa cum puteti vedea si pe site-ul nostru, cel mai frumos si mai simplu site de turism din Romania, credem noi.

Va oferim cazari, bilete de avion, sejururi, circuite, croaziere, parcuri de distractie, golf, wellness & spa, city break, luna de miere, turism de shopping, revelion, ski & snowboard, turism religios, programe pentru seniori +55 ani, conferinte, team building, tabere, balneo turism, Delta Dunarii, destinatii exotice, munte, litoral, turism de Paste si de 1 Mai, si multe alte tipuri de turism, la cele mai bune preturi.

Avem oferte cat 50 de Mega-Hyper-Market-uri de turism, si colaboram cu cei mai mari operatori aerieni din lume, precum si cu cei mai mari tour operatori de turism din lume, ca: DERTOUR, TUI, FTI, ITS, Neckermann, Thomas Cook, etc.. al caror agent autorizat suntem, si ale caror sigle si cataloage le puteti vedea si accesa pe site-ul nostru. Avem o mentalitate si un comportament de ceasornicari sau bijutieri. Pentru noi, orice amanunt conteaza, si are valoare. Nu lasam nimic la voia intamplarii. Dumneavoastra sunteti cel mai pretios material cu care noi lucram. Nu avem liniste pana nu va oferim tot ceea ce este mai bun, la cele mai mici preturi ale momentului, pe care le gasim in sistemele profesionale de rezervari de care dispunem. Avem de unde alege, din sute si sute de mii de oferte de hoteluri si de statiuni turistice din toata lumea, ca sa fiti multumiti si fericiti in vacanta dumneavoastra! Asta este tot ce conteaza pentru noi! Punem mult suflet si multa pasiune in tot ceea ce facem. Nu facem niciodata marketing mincinos, doar ca sa va prostim si sa va luam banii. Nu va oferim niciodata, niciuna din ofertele in care noi nu credem. Vrem sa fiti multumiti de tot ceea ce cumparati de la noi, si sa nu aveti niciodata sentimentul ca ati fost sau sunteti mintiti, inselati si jecmaniti. Nu vrem sa intelegeti ca suntem infailibil, fara greseala. Nimeni nu este perfect pe planeta Pamant, dar... noi ne straduim sa gresim cat mai putin, spre deloc, si niciodata cu intentie.

Va asteptam cu drag si respect in agentia noastra, in mica, dar marea si inimoasa noastra familie, impreuna cu dumneavoastra, clientii si prietenii nostri!

Cu respect,

Echipa "C&D PARTNER TOUR"

 

C & D Partner Impex S.R.L.
Sediul Social: Str. Pomirla nr. 5, sc. C, et. 1, ap. 133, S 4, Bucuresti
CUI: RO 4504477
Nr. Registrul Comertului: J40/17746/1993
Licenta de turism-touroperator nr: 3480
Capital Social: 30000 RON

Brevet de Turism Nr.4385 din 09.02.2000

Licenta de Turism Nr.3480 din 30.03.2010

Asigurare de Insolventa Nr. 45483 valabila din 14.03.2017 pana la 13.03.2018

ANAT
Agentia C & D Partner Tour este membra a
"Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism" (ANAT)
 
Partenerul vacantelor tale...
          

Operatori Zboruri

Operatori turism parteneri Dertour Meiers Weltreisen Adac Reisen