Home
English   Translate in English

Oferte SpecialeOferte Speciale

Turism individual

Turism Individual

Rezervare Hoteluri prin HotelconAgentia "C & D Partner Tour" foloseste cele mai bune sisteme de rezervare bilete de avion din Romania: Amadeus si Worldspan Travelport. Acestea sunt doua dintre cele mai puternice sisteme de rezervari din lume. De aceea putem sa oferim clientilor nostri cele mai bune variante de zbor, la cele mai mici preturi ale momentului, cu toate marile companii ale lumii.

Worldspan
Amadeus
Bilete Avion
Atentie! Noi putem sa avem grija de milele dumneavoastra din programele de frecquent flyer al companiilor aeriene, putem sa va asiguram prealocarea locului in aeronava cu care zburati, putem sa facem pentru dumneavoastra check-in on-line, sa va comandam tipul de masa preferat si sa va cautam hotelul cel mai potrivit cu scopul si bugetul dumneavoastra. Totul la cele mai mici preturi ale momentului. Va asteptam in agentie!

 

CAUTARE OFERTE


Stimati clienti, prieteni si vizitatori ai site-ului nostru,

prin aceste buton al site-ului, TURISM INDIVIDUAL, dorim sa va punem la dispozitie un instrument, prin care dumneavoastra sa va cautati singuri cazari si bilete de avion, pentru destinatiile in care doriti sa mergeti. Puteti sa faceti asta stand comod acasa, si butonand cele doua motoare de cautare ale noastre: cel pentru turism, bilete de avion, transferuri, etc. pe numele lui HOTELCON, si cel doar pentru bilete de avion, cu numele de BILETE DE AVION ONLINE. Acest motor, il mai gasiti si la butonul BILETE DE AVION, dedicat pe site-ul nostru, doar biletelor de avion. Si motorul de cautare HOTELCON are posibilitatea de a va cauta cele mai bune variante de preturi si rute pentru bilete de avion. Daca nu va descurcati, luati imediat legatura cu noi, ca sa va ajutam si sa va indrumam, iar daca nu doriti sa achiziotionati ONLINE hotelul sau biletele de avion, vi le emitem noi, si veniti sa le luati din agentie, platind in agentie. Cumparaturile de pe site sunt sigure. Daca doriti si altceva decat puteti sa gasiti in acest mod, puteti sa completati formularul de mai jos, si sa-l trimiteti catre noi. Vom raspunde cat putem de repede la solicitarea dumneavoastra. Ne mai puteti contacta telefonic sau pe e-mail.

Succes !


Cerere de Rezervare
Cerere de RezervareDaca in ofertele noastre nu ati gasit ceva pe placul sau pe bugetul dumneavoastra, spuneti-ne
ce va doriti, iar noi vom incerca sa va gasim oferta potrivita cautarilor dumneavoastra.
Vacanta Personalizata
Nume* Telefon Email*
Scurta descriere*
 

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Atentie! In urma completarii si trimiterii acestor date nu se efectueaza o rezervare ferma, ci doar se transmite catre
agentia noastra o solicitare pentru verificarea de catre noi, a posibilelor disponibilitati pentru solicitarea dumneavoastra.


Partenerul vacantelor tale...
          

Operatori Zboruri

Operatori turism parteneri Dertour Meiers Weltreisen Adac Reisen