Home
English   Translate in English

Oferte SpecialeOferte Speciale

Conferinte Team Building

Conferinte si Team Building


     

Conferinte si Team Building

C&D Partner TourStimati clienti si vizitatori ai site-ului nostru,

Daca aveti nevoie de ajutor pentru organizarea viitorului dumneavoastra eveniment de firma sau calatorie de afaceri, conventie, congres, etc. la care doriti sa participati, noi va putem oferi consiliere si suport.

Daca sunteti in cautarea unei firme de turism cu experimenta, care sa va gaseasca locatii bune pentru evenimentele dumneavoastra de firma sau private, la cele mai mici preturi ale momentului sau sa va gaseasca cazarea si zborul cele mai convenabile si potrivite bugetului de care dispuneti, va informam ca si noi putem face asta pentru dumneavoastra. Va asistam si va sprijinim cu toata logistica si personalul agentiei noastre, astfel ca toate detaliile deplasarii sau ale evenimentului dumneavoastra sa fie bine puse la punct, in conditii cat mai bune si de control al costurilor. Lucram si folosim sisteme de rezervari performante, care pot genera milioane de oferte. Nu exageram cu nimic spunand asta. Agentia de turism "C & D Partner Tour" foloseste cele mai bune sisteme de rezervare bilete de avion din Romania: Amadeus si Worldspan Travelport. Acestea sunt doua dintre cele mai puternice sisteme de rezervari din lume. De aceea putem sa oferim clientilor nostri cele mai bune variante de zbor, la cele mai mici preturi ale momentului, cu toate marile companii ale lumii.

Noi putem sa avem grija de milele dumneavoastra din programele de frecquent flyer al companiilor aeriene, putem sa va asiguram prealocarea locului in aeronava cu care zburati, sa procesam pentru dumneavoastra check-in on-line, sa va comandam tipul de masa preferat, sa va cautam hotelul cel mai potrivit cu scopul si bugetul dumneavoastra, sa va inscriem noi daca doriti, la congres, conferinta, simpozion, etc...

In cazul in care au loc incidente pe parcursul calatoriei, Agentia de turism "C&D Partner Tour" va ofera asistenta permanenta si o comunicare permanenta cu personalul agentiei, precum si procedurile de raspuns si de recuperare, functie de situatia respectiva. Asta asigura o permanenta informare a clientilor nostri si o cat mai buna protectie a lor.

Totul este astazi pe internet: bilete la concert, la teatru, rezervare la restaurant, la spa, la bowling, si sigur ca da, rezervarile la hoteluri si de bilete de avion.Toata lumea poate cauta tarife comparative, impresii ale altor utilizatori, clasificari si clasamente, etc. Dar ce faceti daca apare o situatie neprevazuta? Daca se anuleaza un zbor, vezi cazul norului vulcanic islandez, cand traficul aerian a fost inchis? Daca apar conflicte armate ? Daca apar intarzieri care conduc la pierderea legaturii catre destinatia finala? Daca hotelul face overbooking, adica nu mai are loc si pentru dumneavoastra desi aveti rezervarea facuta? In toate aceste situatii internetul devine nefolositor. Colaborarea cu o agentie de turism reprezinta o plasa de siguranta pentru oricare din aceste situatii.

O agentie de turism va poate oferi mult mai multe lucruri decat internetul si rezervarile on line. Sistemele de rezervari profesionale ofera foarte multe posibilitati de cazare, zbor, rent a car, etc. la preturi bune si foarte bune. O agentie de turism va mai poate oferi:

Oferta mai larga, consiliere, economie de timp si de bani

Un agent de turism stie unde sa caute si sa ofere in timp scurt, mult mai multe variante de calatorie, cu rute diferite, cu orare diferite, la preturi diferite. Cautarea unor solutii de catre Dumneavoastra va consuma timp, foarte mult timp, si nu aveti sisteme profesionale care sa genereze mii si milioane de variante. Puteti avea anumite avantaje si reduceri on line, create de o anumita companie, dar poate ca exista o oferta mai buna la alta companie pe care nu o stiti sau nu ati gasit-o pe internet, nu numai ca pret, cat si ca traseu si calitate la acelasi pret sau... mai mic. Si atunci pierdeti, nu castigati. Pentru orice om, economisirea de timp si de bani este foarte importanta. Puteti realiza economii intre 10% si 25 % fata de tarifele de receptie daca cumparati prin agentia de turism.
Cererile de rezervare catre noi se fac printr-un simplu e-mail, avand asigurata si livrarea voucher-ului, a biletelor de avion, etc... in timp util, tot pe e-mail .

Informatie specializata

Un agent de turism bun, va stii sa va ofere toate detaliile si informatiile legate de destinatia unde urmeaza sa calatoriti, conditiile de viza, medicale, asigurari de sanatate, pentru bagaje, asigurare storno, etc... si pana la stabilitate politica si risc politic. Un agent de turism care in timp va invata obiceiurile si dorintele de calatorie, va ajuta foarte mult, astfel incat confortul rezervarilor si al calatoriei dumneavoastra va creste, fara ca aceasta sa mai constituie preocuparea dumneavoastra permanenta.

Avem 22 de ani de experienta in turism si ticketing!

Va asteptam!Cerere de Rezervare
Cerere de RezervareDaca in ofertele noastre nu ati gasit ceva pe placul sau pe bugetul dumneavoastra, spuneti-ne
ce va doriti, iar noi vom incerca sa va gasim oferta potrivita cautarilor dumneavoastra.
Vacanta Personalizata
Nume* Telefon Email*
Scurta descriere*
 

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Atentie! In urma completarii si trimiterii acestor date nu se efectueaza o rezervare ferma, ci doar se transmite catre
agentia noastra o solicitare pentru verificarea de catre noi, a posibilelor disponibilitati pentru solicitarea dumneavoastra.


Partenerul vacantelor tale...
          

Operatori Zboruri

Operatori turism parteneri Dertour Meiers Weltreisen Adac Reisen