Home
English   Translate in English

Oferte SpecialeOferte Speciale

Bilete Avion


Agentia "C & D Partner Tour" foloseste cele mai bune sisteme de rezervare bilete de avion din Romania: Amadeus si Worldspan Travelport. Acestea sunt doua dintre cele mai puternice sisteme de rezervari din lume. De aceea putem sa oferim clientilor nostri cele mai bune variante de zbor, la cele mai mici preturi ale momentului, cu toate marile companii ale lumii.

Worldspan
Amadeus
Bilete Avion
Atentie! Noi putem sa avem grija de milele dumneavoastra din programele de frecquent flyer al companiilor aeriene, putem sa va asiguram prealocarea locului in aeronava cu care zburati, putem sa facem pentru dumneavoastra check-in on-line, sa va comandam tipul de masa preferat si sa va cautam hotelul cel mai potrivit cu scopul si bugetul dumneavoastra. Totul la cele mai mici preturi ale momentului. Va asteptam in agentie!

 

Cumparati ONLINE biletele de avion ! Puteti sa faceti asta in deplina siguranta ! Tranzactiile ONLINE de pe motorul de cautare pentru bilete de avion, sunt efectuate in mediu securizat. Sistemul de plati este inrolat in sistemul 3D Secure. Procesarea datelor se face doar pe serverele ePayment. Se poate plati cu orice tip de card emis de VISA sau MASTERCARD.

 

Cerere de Rezervare
Cerere de RezervareDaca in ofertele noastre nu ati gasit ceva pe placul sau pe bugetul dumneavoastra, spuneti-ne
ce va doriti, iar noi vom incerca sa va gasim oferta potrivita cautarilor dumneavoastra.
Vacanta Personalizata
Nume* Telefon Email*
Scurta descriere*
 

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Atentie! In urma completarii si trimiterii acestor date nu se efectueaza o rezervare ferma, ci doar se transmite catre
agentia noastra o solicitare pentru verificarea de catre noi, a posibilelor disponibilitati pentru solicitarea dumneavoastra.


Partenerul vacantelor tale...
          

Operatori Zboruri

Operatori turism parteneri Dertour Meiers Weltreisen Adac Reisen