Home
English   Translate in English

Oferte SpecialeOferte Speciale

Asistenta Online Imprimare
Stimati clienti, prieteni si vizitatori,

Agentia de turism "C&D Partner Tour" nu si-a propus sa posteze pe site-ul companiei toata oferta pe care agentia noastra o poate pune la dispozitia clientilor sai. De ce ? Pentru ca acest lucru ne este imposibil. Toata oferta diversilor tour operatori romani si straini cu care noi colaboram, precum si toate ofertele pe care le pot genera sistemele noastre de rezervari cu care lucram, insumeaza cateva sute de milioane de posibilitati de ofertare. Nu exageram cu nimic. O asemenea cantitate nu se poate posta pe un singur site.
De aceea exista agentii de turism si agenti de turism care sunt profesionisti in cautarea si selectarea ofertei potrivite pentru cererile clientelei lor.

Dumneavoastra puteti vedea pe site-ul nostru doar o mica parte a acestei oferte imense.
Va rugam sa retineti ca in orice moment, sistemele noastre pot genera noi si noi oferte, unele chiar mai bune decat cele care apar pe site la un moment dat. Noi vom populariza imediat si aceste oferte pe site, dar cel mai bine este sa tineti o permanenta legatura cu agentii nostri de turism si sa vizitati cat mai des site-ul nostru pentru a vedea noutatile.
V-am pus la dispozitie pe site si cateva motoare de cautare, pentru a va face o idee in plus despre multitudinea de posibilitati care ne stau la dispozitie pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra.

La butonul “Cataloage” din site-ul nostru, am postat doar o parte din cataloagele marilor tour operatori straini de turism cu care noi colaboram si ale caror programe turistice le vindem. Astfel puteti vedea ce va putem oferi ca posibilitate de petrecere a timpului liber de care dispuneti. Nu am incarcat cataloagele partenerilor din Romania, care sunt si ele destul de multe si de semnificative ca oferte si nici pe ale altor parteneri din strainatate, din acelasi unic considerent: nu le putem posta pe toate.

Scopul site-ului companiei "C&D Partner Tour" este acela de a va atrage atentia ca avem si putem sa va oferim o gama larga de servicii turistice si de transport aerian si terestru, ca avem ca parteneri nume importante din industria turismului si a aviatiei internationale, ale caror sigle le puteti vedea pe site-ul nostru, si ca putem sa va oferim in orice moment toate produsele pe care le vedeti pe site in cataloage si in oferte, precum si multe altele din sistemele noastre profesionale de rezervari.

Va asteptam cu mare placere in agentia noastra sau ne puteti trimite solicitarile dumneavostra on line, cu ajutorul internetului si al formularelor de pe site, pe messenger, pe e-mail-ul agentiei sau telefonic. Veti primi in cel mai scurt timp un raspuns la cererea dumneavoastra. Cel mai mult ne dorim sa va vedem in agentia noastra, dar... decizia va apartine. Vrem ca orice vizita in agentia "C&D Partner Tour" sa constituie pentru dumneavoastra un moment de placere, de relaxare si de satisfactie ca primiti ceea ce va doriti, de la persoane amabile si profesioniste, adica de la niste prieteni si parteneri adevarati.

Va asteptam!
 
Partenerul vacantelor tale...
          

Operatori Zboruri

Operatori turism parteneri Dertour Meiers Weltreisen Adac Reisen